Αποχαιρέτησε τη Ραντνίσκι Νις κι έρχεται στον Ολυμπιακό ο Τσούμιτς (pic)

Αποχαιρέτησε τη Ραντνίσκι Νις κι έρχεται στον Ολυμπιακό ο Τσούμιτς (pic)

Με ανάρτησή του ο νεαρός άσος αποχαιρέτησε την πρώην πλέον ομάδα του και είναι έτοιμος για τη νέα πρόκληση της καριέρας του.

Η ώρα που θα ντυθεί στα ερυθρόλευκα έφτασε για τον Νίκολα Τσούμιτς. Ο 21χρονος Σέρβος που «έβγαλε μάτια» με τη φανέλα της Ραντνίτσκι Νις, ύστερα από μια εκπληκτική σεζόν όπου κατέγραψε 12 γκολ και 5 ασίστ σε 23 ματς, έρχεται στην Ελλάδα για να ενσωματωθεί στον Ολυμπιακό.

Μια ακόμη επένδυση των Πειραιωτών με τον Τσούμιτς να δείχνει έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία του και να βάλει σε ευχάριστους μπελάδες τον Πέδρο Μαρτίνς, για τη νέα σεζόν.

Ο Τσούμιτς αποχαιρέτησε την Ραντνίτσκι με ανάρτησή του στο instagram γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ευχαριστώ Ραντίντσκι για τις δύο εκπληκτικές σεζόν. Η Ραντνίτσκι μου έδωσε πολλά, προσπάθησα να το ανταποδώσω με τον καλύτερο τρόπο. Το Νις και η Ραντνίτσκι θα είναι για πάντα στην καρδιά μου».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Hvala @fkradnickinis na prelepe dve sezone,radnicki mi je doneo mnogo,ja sam se trudio da to vratim na najbolji moguci nacin.Nis i Radnicki cu uvek nositi u srcu. ❤️🔴🔵

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikola Čumić (@cumicnikola) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ