Ο Ολυμπιακός Β’ στο Ρέντη!

Ο Ολυμπιακός Β’ στο Ρέντη!

Την ώρα που όλοι ψάχνουν μεταγραφές, ο Ολυμπιακός έχει μια 2η ομάδα... πρωταθλητισμού που ξεκινάει προπονήσεις στο Ρέντη!

Οι μεταγραφές είναι «ναρκωτικό». Σκληρό, από εκείνα που δεν παίρνουν απεξάρτηση. «Ναρκωτικό» που εθίζει άπαντες. Ομάδες, παράγοντες, οπαδούς. Καθώς πάντα το νέο, το άγνωστο είναι θελκτικό. Όπως και το «παιχνίδι» που ακολουθεί μια μεταγραφή. Είτε αφορά τους παράγοντες που εμπλέκονται, τους μάνατζερ, το παρασκήνιο, είτε τις απόψεις και τις βλέψεις του απλού οπαδού. Που σε κάθε μεταγραφική βλέπει «παικταράδες» και «παλτά».

Ο Ολυμπιακός δεν έχει κρύψει ότι αγαπάει τις μεταγραφές. Και τα τελευταία χρόνια δεν κρύβεται ότι αγαπάει να κάνει μεταγραφές που εξελίσσονται σε… λεφτά στην τράπεζα. Και αυτό δεν αφορά μόνο σε εκείνους που βρίσκονται ήδη υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς. Αλλά και εκείνους που… έρχονται. Εκείνους που έχουν στόχο και όνειρο να μπουν στην εξίσωση του πρωταθλητισμού. Παίκτες που ανήκουν στον Ολυμπιακό. Που θέλουν να αποδείξουν στον Μαρτίνς και τον σύλλογό τους, πως αξίζουν να πάρουν την ευκαιρία τους. Ενας κανονικός Ολυμπιακός Β’, με ποιότητα… πρωταθλητισμού. Και παίκτες με ταλέντο επιπέδου Βρουσάι, Τσούμιτς, Κωστή, Καμαρά, Σιαμπάνη, Κάιπερς, Μασούρα.

Εδώ και μέρες οι πρώτοι «δανεικοί» έχουν πιάσει δουλειά στο Ρέντη. Εως το τέλος της εβδομάδας θα μπουν στην εξίσωση ακόμη περισσότεροι. Αλλά ήδη η πρώτη φουρνιά, εμφανίζεται αποφασισμένη να δείξει στον Πέδρο Μαρτίνς και τον Ολυμπιακό, ότι θα έχει δύσκολο έργο να τους αφήσει εκτός «κόλπου».

Ποιοι θα γυρίσουν στο Ρέντη; Ο Γιάννης Μασούρας είναι ο πρώτος που έπιασε δουλειά, αφότου έφυγε από τη Λάρισα. Ο Μανθάτης γύρισε από τον Ανόρθωση και θα δώσει τη μάχη του. Ο άτυχος (ρήξη πρόσθιου χιαστού) Κωστανάσιος, ο Βοϊλης (δανεικός στην πορτογαλική Κάσα Πία), ο Μάριος Σιαμπάνης, που θέλει να χτυπήσει τη θέση του… Αλέν, έχουν μπει επίσης στο πρόγραμμα. Και εντός της εβδομάδας μπαίνουν και οι Κωστή, Βρουσάι, Κάιπερς και Κεϊτά, οι οποίοι είναι ήδη στην Ελλάδα, έκαναν τα τεστ κορωνοϊού και ετοιμάζονται να πιάσουν δουλειά. Με τον Κύπριο μέσο, τον Ελληνα εξτρέμ και τον Βέλγο επιθετικό, να θεωρούνται παίκτες που θα «χτυπήσουν» για τα καλά την πόρτα της πρώτης ομάδας.

Στο Ρέντη θα βρεθεί μέσα στην εβδομάδα και ο Φοντέ Καμαρά. Ο 21χρονος αριστερός μπακ από του Γουινέα, που πέρασε τη σεζόν στην Γκαζελέκ Αζαξιό και ο Μαρτίνς θέλει να τον δει ως back up του Τσιμίκα.

Σε περίπου 10 ημέρες θα βρεθεί στην Ελλάδα και ο απόλυτος σταρ των δανεικών του Ολυμπιακού, Νίκολα Τσούμιτς. Ο Σέρβος εξτρέμ, που έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις με τις εκπληκτικές επιδόσεις του στη Σερβία και θεωρείται βασικός διεκδικητής μίας εκ των θέσεων των εξτρέμ της νέας περιόδου. Ενας παίκτης που ήδη δείχνει ότι ο Ολυμπιακός, για ακόμη μία φορά, έδειξε τον λόγο που έχει αλλάξει επίπεδο σε όλα. Βρήκε, πριν από όλους, και πήρε σε τιμή ευκαιρίες, τον καλύτερο εξτρέμ του σερβικού ποδοσφαίρου.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα έρθει στην Ελλάδα ο 18χρονος Βόσνιος δεξιός μπακ, Νεμάνια Νίκολιτς. Επίσης δεν έχει ξεκαθαριστεί ποιοι ποδοσφαιριστές από την Ακαδημία του συλλόγου θα ενταχθούν στο συγκεκριμένο γκρουπ, για να προσπαθήσουν να πείσουν τον Μαρτίνς, αλλά και να προετοιμαστούν καλύτερα.

Βεβαίως, οι δανεικοί του Ολυμπιακού δεν είναι μόνο αυτοί. Ο Ιγκόρ Καριόκα, που κάνει σπουδαία πράγματα στην Κροατία με την Οσιγιεκ, έχει ακόμη αγωνιστικές υποχρεώσεις, όπως και οι Μιγκέλ Ανχελ Γκερέρο (Λεγκανές), Δημήτρης Μάνος (ΟΦΗ), Γιασίν Μεριά (Κασίμπασα), Φιορίν Ντουρμισάι (Αρης), Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς (Λάρισα).

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Φράνκο Σολδάνο, τέλος, συνεχίζονται οι συζητήσεις με την Μπόκα Τζούνιορς για την επέκταση του δανεισμού του για ακόμη έναν χρόνο, αλλά και αλλαγή της οψιόν αγοράς, με ταυτόχρονη αναπροσαρμογή συμβολαίου του στους Ερυθρόλευκους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ