Παναθηναϊκός: Ο γιος «έφαγε» τον πατέρα

Παναθηναϊκός: Ο γιος «έφαγε» τον πατέρα

Ο Θωμάς Μαυρουδής ενημερώθηκε από τον Βαγγέλη Σάμιο ότι δεν θα συνεχίσει τη δουλειά του στην ακαδημία του Τριφυλλιού.

Ο Θωμάς Μαυρουδής δεν ήταν ένα απλό μέλος του προπονητικού επιτελείου της ακαδημίας του Παναθηναϊκού. Εργάζεται με την πράσινη φόρμα σχεδόν για μία δεκαετία και άντεξε καθ’ όλη την περίοδο των οικονομικών προβλημάτων. Όμως, η μεταγραφή του γιου του, Παύλου, είχε καθοριστικό αντίκτυπο και στον ίδιο…

Εδώ και μερικές μέρες ο Παύλος Μαυρουδής ανήκει στον Ολυμπιακό, αφού δεν συμφώνησε να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό. Ο Τσάβι Ρόκα και η διοίκηση χρεώνουν την αποχώρηση του ταλαντούχου χαφ και στον πατέρα του, Θωμά, θεωρώντας πως έπρεπε να συμπεριφερθεί διαφορετικά.

Οπότε, το τέλος του Θωμά Μαυρουδή από τα τμήματα υποδομής του Τριφυλλιού ήταν αναμενόμενο. Και το ανακοίνωσε ο επικεφαλής της ακαδημίας, Βαγγέλης Σάμιος, σε συνάντηση που είχαν την Τρίτη. Βέβαια, ο Σάμιος επικαλέστηκε διαφορά φιλοσοφίας και τόνισε ότι η συνέχιση της συνεργασίας δεν ήταν εφικτή.

Την προηγούμενη σεζόν ο Θωμάς Μαυρουδής προπόνησε τον Παναθηναϊκό Κ15 και ομολογουμένως, παρήγαγε έργο. Οι άνθρωποι του Τριφυλλιού εκτιμούν τις ικανότητες του, αλλά με όσα προηγήθηκαν, δεν μπορούσαν να τον κρατήσουν στο «Γεώργιος Καλαφάτης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ