Μουλέν: «Μόλις ολοκληρωθεί η σεζόν, είμαι ελεύθερος»

Μουλέν: «Μόλις ολοκληρωθεί η σεζόν, είμαι ελεύθερος»

Ο Γάλλος μέσος ξεκαθάρισε ότι στο τέλος της σεζόν μένει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ.

Ο Τίμπο Μουλέν μιλώντας σε ΜΜΕ της Γαλλίας, ξεκαθάρισε ότι μόλις ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της φετινής σεζόν θα μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ ώστε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο 30χρονος μέσος, παρότι το συμβόλαιό του έληγε τον Δεκέμβριο του 2020, ο ίδιος αλλά και η ομάδα της Θεσσαλονίκης επέλεξαν να τερματίσουν νωρίτερα την συνεργασία τους και ο καθένας να πάρει τον δικό του δρόμο.

Με τον Δικέφαλο πρόλαβε να αγωνιστεί σε δύο παιχνίδια προτού δοθεί δανεικός, πρώτα στην τουρκική Άνκαραγκιουτζου και στην συνέχεια στην Ξάνθη χωρίς, ωστόσο, να πιάσει υψηλές αποδόσεις και να πείσει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ότι αξίζει μία δεύτερη ευκαιρία.

Συγκεκριμένα είπε: «Είχα συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι τον Δεκέμβριο του 2020, αλλά το τερμάτισα νωρίτερα, και από το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν θα είμαι ελεύθερος. Αυτή τη στιγμή είμαι στην Ξάνθη, αλλά η κατάσταση είναι περίπλοκη. Σε κάποιο σημείο, ήμασταν μόλις δύο βαθμούς από την είσοδο στα play off, αλλά εξαιτίας μιας τιμωρίας 12 βαθμών θα πρέπει να σώσουμε την κατηγορία στα πέντε εναπομείναντα παιχνίδια».

Ενώ, στην συνέχεια, πρόσθεσε: «Έχω προσφορές από κλαμπ στην Πολωνία και την Κροατία, αλλά προτεραιότητά μου είναι να επιστρέψω στη Γαλλία. Το καλύτερο για μένα θα ήταν να επιστρέψω στην Κάεν. Είναι η ομάδα που ξεκίνησα και σημαίνει πολλά για μένα. Επιπλέον, εκεί έχω τα πόδια μου στο έδαφος. Ότι κι αν συμβεί, η Κάεν θα είναι πάντα στην καρδιά μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ