Κάτοικος Βελιγραδίου ο Σπιριντόνοβιτς

Κάτοικος Βελιγραδίου ο Σπιριντόνοβιτς

Ο Σρνταν Σπιριντόνοβιτς θα αγωνίζεται στον Ερυθρό Αστέρα για τα επόμενα τρία χρόνια.

Παίκτης του Ερυθρού Αστέρα είναι και επίσημα ο Σρνταν Σπιριντόνοβιτς. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου συμφώνησε σε όλα με τους πρωταθλητές Σερβίας, η οποία θα τον έχει στο ρόστερ της για τα επόμενα τρία χρόνια.

Αυτή είναι η πρώτη θερινή μεταγραφή που πραγματοποιεί φέτος η ομάδα του Βελιγραδίου, ενώ ο Σπιριντόνοβιτς προέρχεται από μια καλή σεζόν. Αγωνιζόμενος στην πολωνική Πόγκον, πέτυχε 6 γκολ και έκανε 3 ασίστ σε 23 συμμετοχές του.

Ο Ερυθρός Αστέρας προσέφερε τριετές συμβόλαιο στον 26χρονο εξτρέμ και οι ετήσιες αποδοχές του, μαζί με τα μπόνους, φτάνουν τις 340.000 ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι ο Σερβοαυστριακός θα εισπράξει περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ μέσα σε τρία χρόνια. Από την πλευρά της, η Πογκόν κέρδισε 250.000 ευρώ από αυτή την μεταγραφή.

Οι πρώτες δηλώσεις του Σπιριντόνοβιτς ως ποδοσφαιριστή του Ερυθρού Αστέρα ήταν: «Είναι τιμή μου που ήρθα στη μεγαλύτερη ομάδα των Βαλκανίων. Επίσης νιώθω προνομιούχος που ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς με εμπιστεύθηκε. Είμαι περήφανος Σέρβος και είναι ωραίο που θα παίζω στο σπίτι μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ