Σπουδαία κίνηση Ολυμπιακού: Δέχθηκε να αγωνιστούν τιμωρημένοι παίκτες του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κ-17

Σπουδαία κίνηση Ολυμπιακού: Δέχθηκε να αγωνιστούν τιμωρημένοι παίκτες του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κ-17

Το αίτημα του Μάκη Γκαγκάτση για αλλαγή της προκήρυξης και η άμεσα θετική απάντηση του Ολυμπιακού.

Η κόντρα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ, τον Παναθηναϊκό και συνολικά το σύστημα του παρασκηνίου που ελέγχει το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι δεδομένη. Και οι επιθετικές ενέργειες των Ερυθρόλευκων προς αυτό το τοξικό περιβάλλον θα συνεχιστούν, έως ότου επικρατήσει η ισονομία. Αλλά αυτή η κόντρα δεν αφορά στους ανήλικους ποδοσφαιριστές και δη στα πρωταθλήματα των τμημάτων υποδομής. Με τους Ερυθρόλευκους να δείχνουν με πράξεις αυτή τους την απόφαση.

Στο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, λοιπόν, μεταξύ άλλων συζητήθηκε και η ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων Κ-15 και Κ17. Ο ΠΑΟΚ, μέσω του Μάκη Γκαγκάτση, ζήτησε να αλλάξει η προκήρυξη του πρωταθλήματος Κ-17, ώστε να έχουν τη δυνατότητα να αγωνιστούν στον τελικό (με αντίπαλο τον Ολυμπιακό), δύο σημαντικοί νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας του Δικεφάλου, που έχουν συμπληρώσει κάρτες, τις οποίες θα «έσβηναν» εάν το πρωτάθλημα ολοκληρωνόταν κανονικά.

Ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ ζήτησε να γίνει ψηφοφορία για την αλλαγή της προκήρυξης, ώστε να μπορέσουν οι δύο ποδοσφαιριστές να αγωνιστούν στον τελικό του πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 1 Ιουλίου, στο ΔΑΚ ΛΑΜΙΑΣ. Ωστόσο, με παρέμβαση του Ολυμπιακού, δεν χρειάστηκε καν να ψηφίσουν οι ομάδες.

Ο εκπρόσωπος των Πειραιωτών, Τάκης Αγραφιώτης, πήρε τον λόγο και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Επειδή πρόκειται για παιδιά, δεχόμαστε να αλλάξει η προκήρυξη και να αγωνιστούν στον τελικό». Με τον Γκαγκάτση να ευχαριστεί τους Ερυθρόλευκους για την αποδοχή του αιτήματος.

Σε αυτό το σημείο έχει σημασία να επαναλάβουμε ότι η διοίκηση του Ολυμπιακού δεν έχει τίποτε με τους ποδοσφαιριστές. Πόσο μάλλον με ανήλικα παιδιά, που θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν το όνειρο της συμμετοχής σε έναν τελικό. Και για αυτόν τον λόγο, όσοι παίκτες κι αν ήταν, σε όποια ομάδα κι αν αγωνίζονταν, υπό όποιες συνθήκες, θα έκανε τα πάντα για να διευκολύνει την παρουσία τους στην αναμέτρηση.

Άλλο, όμως, τα παιδιά και οι ποδοσφαιριστές εν τω συνόλω κι άλλο οι παράγοντες και όσα κάνουν, μπροστά και πίσω από τα φώτα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ