«Τσεκάρει Μιλάνοφ ο ΠΑΟΚ» (vid)

«Τσεκάρει Μιλάνοφ ο ΠΑΟΚ» (vid)

Στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ βρίσκεται σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Βούλγαρος μέσος.

Σενάρια από τη Βουλγαρία θέλουν τον Γκεόργκι Μιλάνοφ να έρχεται στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

Τα Μέσα της πατρίδας του αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Ο διεθνής Βούλγαρος Γκεόργκι Μιλάνοφ δεν επιθυμεί να ανανεώσει τη συνεργασία του με τη Βίντι που ολοκληρώνεται στις 31 Δεκεμβρίου.Μεταξύ της ομάδας και του ποδοσφαιριστή υπάρχει συμφωνία για λήξη της συνεργασίας στην παρούσα φάση προκειμένου ο Μιλάνοφ να αποχωρήσει ως ελεύθερος και παράλληλα το κλαμπ να… γλιτώσει τα χρήματα από το εξάμηνο του συμβολαίου.

Πιθανότατα, ο Μιλάνοφ θα βρεθεί ως ελεύθερος στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στον ΠΑΟΚ, εκεί όπου αγωνίστηκε και ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ». Ο Μιλάνοφ αποτελούσε εδώ και καιρό στόχο για τον «δικέφαλο». Μάλιστα στο παρελθόν τον έχει αντιμετωπίσει και στη διοργάνωση του Γιουρόπα Λιγκ. Συγκεκριμένα, το φθινόπωρο του 2018, στη φάση των ομίλων, ο 28χρονος ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν με τη φανέλα της Βίντι και είχε σημειώσει το μοναδικό και νικητήριο γκολ στη νίκη των Ούγγρων επί του ΠΑΟΚ.

Ο Μιλάνοφ, σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ έχει προτάσεις και από ομάδες της Σαουδικής Αραβίας και του Κατάρ, ωστόσο προτιμά να συνεχίσει την καριέρα του εντός Ευρώπης.

Δείτε τον εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ