Η γκολάρα του Ελ Αραμπί το καλύτερο τέρμα στην 3η αγωνιστική των πλέι οφ (vid)

Η γκολάρα του Ελ Αραμπί το καλύτερο τέρμα στην 3η αγωνιστική των πλέι οφ (vid)

Το γκολ του Ελ Αραμπί, με το οποίο ο Ολυμπιακός έκανε το 2-0 στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, βραβεύτηκε ως το καλύτερο της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ/πλέι άουτ.

Στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα στον Ελ Αραμπί κατέληξε το βραβείο του καλύτερου γκολ για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ/πλέι άουτ, μετά τη σχετική ψηφοφορία που διεξήχθη στην ιστοσελίδα της Σούπερ Λίγκας.

Συγκεκριμένα, ο Μαροκινός επιθετικός των Πειραιωτών έλαβε το 27.38% των προτιμήσεων για το εντυπωσιακό γκολ που πέτυχε απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ο Αφρικανός είχε κάνει το 2-0 με εκπληκτικό τρόπο, αφού προηγουμένως οι Ερυθρόλευκοι είχαν αλλάξει 22 πάσες. Η μπάλα πριν φτάσει στον Ελ Αραμπί μάλιστα είχε περάσει και από τους 11 παίκτες του Ολυμπιακού, ενώ βρισκόταν σε «ερυθρόλευκα» πόδια για 67 δευτερόλεπτα.

Όπως ήταν λογικό, ο κόσμος ψήφισε το γκολ του Ελ Αραμπί ως το Best Goal της τρίτης αγωνιστικής των πλέι οφ/πλέι άουτ, με τα γκολ των Μαρτίνες και Τζόλη να ακολουθούν στη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα με 26.43% και 23.85% αντίστοιχα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Η Super League ανακοινώνει τα αποτελέσματα του διαγωνισμού NIVEA MEN Best Goal – 3ης αγωνιστικής Play Off/Play Out:

1/ Ελ-Αραμπί 27,38%

2/ Μαρτίνες 26,43%

3/ Τζόλης 23,89%

4/ Γκιλιέρμε 16,59%

5/ Τόρζε 5,71%

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ