Ποιος είναι ο MVP του Ολυμπιακού στο φετινό πρωτάθλημα; (vids)

Ποιος είναι ο MVP του Ολυμπιακού στο φετινό πρωτάθλημα; (vids)

Μπείτε στο poll του «10» και ψηφίστε τον MVP του Ολυμπιακού στη φετινή Σούπερ Λίγκα.

Το 45ο έπιασε… λιμάνι. Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε την ανωτερότητά του απέναντι στην ΑΕΚ και κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα. Το πιο γλυκό από όλα. Το πιο «καρυδάτο». Κόντρα σε όλους και σε όλα.

Η ομαδάρα του Πέδρο Μαρτίνς απέδειξε και χθες ότι δεν έχει αντίπαλο στην Ελλάδα. Δεν… βλέπει τις άλλες ομάδες της Σούπερ Λίγκας. Είναι κλάσεις ανώτερη και κατακτά δίκαια τον τίτλο. Μάλιστα, με το διπλό που πήρε στο ΟΑΚΑ έφτασε τις 6 νίκες στα 9 ντέρμπι που έχει δώσει φέτος, σε κανονική διάρκεια και πλέι οφ, απέναντι σε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.

Οι Ερυθρόλευκοι συνεχίζουν αήττητοι στην Σούπερ Λίγκα, έχοντας 24-6-0 στους 30 αγώνες που έχουν δώσει φέτος στην Σούπερ Λίγκα. Μάλιστα, εάν προσθέσει κανείς και τα ματς της περσινής σεζόν, ο Ολυμπιακός χθες συμπλήρωσε 40 παιχνίδια αήττητος στο πρωτάθλημα. Στατιστικά που δείχνουν την κυριαρχία των Πειραιωτών απέναντι στις υπόλοιπες ομάδες και αποδεικνύουν περίτρανα ότι οι Ερυθρόλευκοι είναι πολύ ανώτεροι από τους ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, που ξεκίνησαν τη σεζόν ως συνδιεκδικητές του τίτλου.

Ο Ολυμπιακός, όμως, με τη σωστή καθοδήγηση του Πέδρο Μαρτίνς και τους εξαιρετικούς παίκτες, που διαθέτει, απέδειξε ότι είναι κλάσεις ανώτερος από τους δύο Δικεφάλους. Μια εντυπωσιακή σεζόν για την ομάδα του Πορτογάλου τεχνικού,  που θέλει να κατακτήσει τον τίτλο αήττητη και να γράψει μια ακόμα χρυσή σελίδα στην ιστορία του συλλόγου.

Ποιος είναι όμως ο ΜVP της φετινής ομάδας; Οι πρωταγωνιστές του φετινού Ολυμπιακού είναι πολλοί και έχουν όλοι σημαντικό μερίδιο στην σπουδαία χρονιά που πραγματοποιεί η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς. Πάμε να δούμε τις επιλογές.

Ελ Αραμπί: Είναι ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού, αλλά και της Σούπερ Λίγκας με 20 γκολ σε 29 παιχνίδια. Ο Μαροκινός επιθετικός έχει πετύχει σημαντικά γκολ, που έχουν δώσει νίκες και βαθμούς στην πειραϊκή ομάδα και έχει τεράστια συμβολή στην πορεία των Ερυθρόλευκων.

Βαλμπουενά: Ο mister πάρε – βάλε. Πρώτος σε ασίστ για τον Ολυμπιακό, αλλά και γενικά στη Σούπερ Λίγκα, έχοντας 13 τελικές πάσες. Ο «μαέστρος» των Πειραιωτών. Ο ηγέτης της ομάδας του Μαρτίνς, με την παρουσία του να ανεβάζει επίπεδο τους Ερυθρόλευκους.

Σεμέδο: Ο βράχος της άμυνας.  Ηρθε από την Πορτογαλία και εξελίχθηκε σε πρωταγωνιστή για τους Πειραιώτες. Εχει παίξει σε 24 παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα και έχει βάλει τη σφραγίδα του στην εξαιρετική πορεία του Ολυμπιακού.

Γκιγιέρμε: Ο Βραζιλιάνος χαφ αποτελεί τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στην άμυνα και την επίθεση του Ολυμπιακού. Παίκτης – κλειδί στα σχέδια του Πέδρο Μαρτίνς. Εχει παίξει σε 23 παιχνίδια πρωταθλήματος, έχοντας 3 γκολ. Ένας από τους πρωταγωνιστές των Πειραιωτών.

Καμαρά: Τον περασμένο Δεκέμβριο μπήκε στην 11άδα του Ολυμπιακού και δεν βγήκε ποτέ. Σπουδαίες εμφανίσεις από τον Αφρικανό χαφ, που βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα και μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος σκοράρει το ένα γκολ μετά το άλλο. 26 ματς με 5 γκολ είναι ο μέχρι τώρα απολογισμός του Μαντί Καμαρά στο φετινό πρωτάθλημα.

Τσιμίκας: Πραγματοποιεί την καλύτερη σεζόν στην καριέρα του. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι έχουν ενδιαφερθεί για την περίπτωσή του σπουδαίες ομάδες της Ευρώπης. Το «βέλος» στην αριστερή πλευρά της ερυθρόλευκης άμυνας, έχοντας τεράστια συμβολή και στο επιθετικό κομμάτι. 24 συμμετοχές και 4 ασίστ στο φετινό πρωτάθλημα από τον Τσιμίκα, που είναι βασικός αναντικατάστατος στην ομάδα που έχει χτίσει ο Πέδρο Μαρτίνς.

Μαρτίνς: Ο… professor του Ολυμπιακού. Ο άνθρωπος που ανέλαβε να φτιάξει μια ομάδα από το μηδέν και κατάφερε να δημιουργήσει ένα εξαιρετικό σύνολο. Μια ομάδα που είναι αήττητη στην Σούπερ Λίγκα και έχει 19 βαθμούς διαφορά από τον ΠΑΟΚ.  Έναν Ολυμπιακό, που παίζει πανέμορφο ποδόσφαιρο, σκοράρει πολύ ωραία γκολ και χαρίζει θέαμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ