Εύκολη νίκη για τον Ατρόμητο, 3-0 τη Λάρισα

Εύκολη νίκη για τον Ατρόμητο, 3-0 τη Λάρισα

Οι Περιστεριώτες πέρασαν ένα άνετο βράδυ στην έδρα τους, επικρατώντας των «βυσσινί» με γκολ των Μανούσου, Ανδρούτσου και αυτογκόλ του Μπέρτου.

Στην κορυφή των Play Out ανέβηκε ο Ατρόμητος, ο οποίος επικράτησε 3-0 της Λάρισας. Ήταν η πρώτη νίκη του στο μίνι-τουρνουά, η οποία του επέτρεψε να προσπεράσει τον Αστέρα Τρίπολης. Η ΑΕΛ από την άλλη για έκτο συνεχόμενο εκτός έδρας ματς δεν κατάφερε να σκοράρει.

Ο Ατρόμητος προηγήθηκε στο 9’, όταν ο Ντε Πο έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Μπέρτος προσπαθώντας να προλάβει τον Μανούσο, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Το 2-0 σκόραρε ο Μανούσος στο 52’, παίρνοντας το «ριμπάουντ» μετά το σουτ του Ντε Πο. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 72’ ο Ανδρούτσος με σουτ στην κίνηση, μετά από σέντρα του Γκέργκελι.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Παντελίδης): Μέγερι, Γκάλο (82’ Κιβρακίδης), Ρισβάνης, Γούτας, Κατράνης, Νάτσος, Μπουσούλατζιτς (82’ Μάντσον), Ντε Πο, Ραμπέγιο (77’ Νταβιώτης), Ενσικουλού (55’ Ανδρούτσος), Μανούσος (76’ Βέλλιος).

ΛΑΡΙΣΑ (Γρηγορίου): Γκέργκελι, Μπέρτος, Ηλιάδης (46’ Μπούστος), Μιχαήλ, Μούζεκ (46’ Στελιάνο), Σεσέροβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς (82’ Μάρκοβιτς), Βινίσιους (46’ Παπάζογλου), Τόρζε, Ασούμπρε (71’ Πινάκας), Ζίζιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ