Στη λίστα του Ολυμπιακού ο Γιόχανσον

Στη λίστα του Ολυμπιακού ο Γιόχανσον

Ο Ολυμπιακός φέρεται να κοιτάζει την περίπτωση του Ματίας Γιόχανσον που μένει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός σχεδιάζει τα πλάνα του για τη νέα σεζόν μετά και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, με σκοπό να παραμείνει στην κορυφή.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν δώσει έμφαση στη δεξιά πλευρά τους, αφού πέρα από έναν εξτρέμ θέλουν να δουν τι θα γίνει με την περίπτωση του δεξιού μπακ μιας και ο Ομάρ Ελαμπντελαουί μένει ελεύθερος.

Προτεραιότητα είναι η παραμονή του Νορβηγού μπακ, με τους Πειραιώτες ωστόσο να εξετάζουν παράλληλα και άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για τη συγκεκριμένη θέση.

Συγκεκριμένα σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Ομάρ ο Ολυμπιακός έχει δημιουργήσει μια λίστα με πιθανούς αντικαταστάτες, με τον Μαροκινό Μουφί, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Τοντέλα και τον Γάλλο Καλουλού της Αζαξιό να είναι δυο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις.

Όπως αναφέρει όμως ο Κόκκινος Πρωταθλητής, οι ερυθρόλευκοι εξετάζουν ακόμη έναν παίκτη και μάλιστα γνωστό στο ελληνικό κοινό. Ο λόγος για τον Ματίας Γιόχανσον, ο οποίος φεύγει ως ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και δεν αποκλείεται ο Ολυμπιακός να κοιτάξει την περίπτωση του εφόσον φυσικά αποχωρήσει ο Ομάρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ