Η αποστολή της ΑΕΚ για Τούμπα (pic)

Η αποστολή της ΑΕΚ για Τούμπα (pic)

Ο Μάσιμο Καρέρα ανακοίνωσε τους παίκτες που θα ταξιδέψουν για Θεσσαλονίκη, ενόψει του κομβικού ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ, με πρωινή προπόνηση την Τρίτη, για το αυριανό ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Μετά το τέλος του προγράμματος ο Μάσιμο Καρέρα ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη, από την οποία απουσίαζει τελικά ο Μιχάλης Μπακάκης, καθώς και σήμερα έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα. Εκτός αποστολής έμεινε επίσης και ο Κώστας Γαλανόπουλος (έκανε ατομικό), ενώ όλοι οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Στα θετικά η παρουσία των Μπάρκα, Λόπες στην αποστολή, όπως φυσικά και η επιστροφή των Μάνταλου, Σιμόες, Ολιβέιρα, οι οποίοι εξέτισαν την ποινή τους. Επίσης, εκτός αποστολής έμεινε και ο Χουλτ ο οποίος αποτελεί παρελθόν απο την ΑΕΚ.

Η αποστολή της Ένωσης για το αυριανό ματς με τον ΠΑΟΚ αποτελείται απο τους εξής παίκτες: Μπάρκας, Τσιντώτας, Λόπες, Οικονόμου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Παουλίνιο, Σταμούλης, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Σιμόες, Αλμπάνης, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Μπότος, Λιβάγια, Αραύχο, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος, Μαχαίρας.

Η αποστολή της ΑΕΚ για την 5η αγωνιστική των play-offs κόντρα στον ΠΑΟΚ στην ΤούμπαΗ ομάδας μας θα αναχωρήσει για τη…

Δημοσιεύτηκε από AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ στις Τρίτη, 30 Ιουνίου 2020

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ