Ελ Καντουρί: «Μια μέρα ίσως επιστρέψω στην Ιταλία»

Ελ Καντουρί: «Μια μέρα ίσως επιστρέψω στην Ιταλία»

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί μίλησε σε ιστοσελίδα με νέα της Ίντερ με αφορμή την μετακίνηση του Ασράφ Χακίμι στους νερατζούρι κι αναφέρθηκε και στην εμπειρία του στην Ελλάδα, αλλά και σε πιθανή επιστροφή του στην Ιταλία.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί παραχώρησε συνέντευξη σε ιστοσελίδα που δημοσιεύονται νέα της Ίντερ και μίλησε για τη μεταγραφή του Ασράφ Χακίμι στους νερατζούρι, αλλά και για το μέλλον του στην Ελλάδα και τις πιθανότητες επιστροφής του στην Ιταλία.

«Είμαι πολύ καλά, τόσο σωματικά αλλά και στην ψυχολογία μου. Η εμπειρία μου στην Ελλάδα με τον κορωνοϊό με έκανε να δω τα πράγματα με άλλο μάτι. Η επιστροφή στο ποδόσφαιρο μετά την καραντίνα είναι λίγο περίεργη, ειδικά χωρίς κόσμο, αλλά αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που επιστρέψαμε στις προπονήσεις και τους αγώνες, έστω και υπό αυτές τις συνθήκες, καθώς οι τελευταίοι μήνες ήταν πολύ δύσκολοι», τόνισε ο Μαροκινός μέσος.

Για το αν του λείπει η Ιταλία; «Φυσικά και μου λείπει. Είναι κομμάτι μου. Η σύζυγός μου είναι Ιταλίδα, τα παιδιά είναι μισά Ιταλοί, αλλά είμαι καλά εδώ και ζω καλά στη Θεσσαλονίκη. Βέβαια η Ιταλία είναι πάντα στην καρδιά μου και όποτε έχω την ευκαιρία την επισκέπτομαι. Ποιος ξέρει, ίσως μια μέρα θα επιστρέψω να ζήσω εκεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ