Κοιτάζει Μιλάνοφ ο ΠΑΟΚ

Κοιτάζει Μιλάνοφ ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ εξετάζει την περίπτωση του 28χρονου μεσοεπιθετικού της Βίντι, Γκεόργκι Μιλάνοφ.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να μην είναι «ευέλικτος» οικονομικά το φετινό καλοκαίρι λόγω και το Financial Fair Play, ωστόσο συνδέεται με αρκετούς ποδοσφαιριστές.

Ο Δικέφαλος του βορρά εμπλέκεται σε διάφορα σενάρια και σε ένα από αυτά φέρεται να έχει βάλει στο «μάτι» τον 28χρονο μεσοεπιθετικό της Βίντι, Γκεόργκι Μιλάνοφ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν στη Βουλγαρία ο ΠΑΟΚ έχει μπει δυνατά στο παιχνίδι για τον Μιλάνοφ, καθώς ο Βούλγαρος δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με την ουγγρική ομάδα και ο ΠΑΟΚ σκοπεύει να τον αποκτήσει ως ελεύθερο.

Ο Μιλάνοφ αγωνίζεται ως επιθετικός μέσος και έχει περάσει κατά το παρελθόν πέρα από τη Βίντι και από τις Γκρασχόπερς, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Λίτεξ Λόβετς. Συνολικά στην καριέρα του έχει πάνω από 346 συμμετοχές και μετράει και 42 γκολ και 49 ασίστ. Τη φετινή σεζόν με τη Βίντι έχει σε 28 ματς 3 γκολ και 9 ασίστ.

«Ο Βούλγαρος Γκεόργκι Μιλάνοφ δεν επιθυμεί να ανανεώσει τη συνεργασία του με τη Βίντι που ολοκληρώνεται στις 31 Δεκεμβρίου. Μεταξύ της ομάδας και του ποδοσφαιριστή υπάρχει συμφωνία για τη λήξη της συνεργασίας στην παρούσα φάση, προκειμένου να αποχωρήσει ως ελεύθερος και παράλληλα ο σύλλογος να… γλιτώσει τα χρήματα από το εξάμηνο συμβόλαιό του. Πιθανότατα, ο Μιλάνοφ θα βρεθεί ως ελεύθερος στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στον ΠΑΟΚ», αναφέρει το δημοσίευμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ