Ο Ευαγγέλου είδε το VAR και ακύρωσε πεντακάθαρο γκολ του Παναθηναϊκού

Ο Ευαγγέλου είδε το VAR και ακύρωσε πεντακάθαρο γκολ του Παναθηναϊκού

Απίστευτη απόφαση του Ευαγγέλου, που είδε φάουλ ενώ δεν υπήρχε τίποτα, παρ' όλο που συμβουλεύτηκε το VAR.

Απίστευτη απόφαση από τον Ευαγγέλλου στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ο γνωστός και μη εξαιρετέος διαιτητής, με τα τραγικά λάθη σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, ακύρωσε πεντακάθαρο γκολ του Παναθηναϊκού, κάνοντας έξαλλο τον Δώνη και τους παίκτες του.

Ένα υπέροχο γκολ που ήρθε έπειτα από καταπληκτικό συνδυασμό τριών ποδοσφαιριστών, με τον Ευαγγέλου να βλέπει φάουλ του Μακέντα πάνω στον Ματίγια στο ξεκίνημα.

Συγκεκριμένα, Μακέντα και Χατζηθεοδωρίδης συνδυάστηκαν υπέροχα από τα αριστερά, με τον Ιταλό να βρίσκει με τακουνάκι τον συμπαίκτη του εντός περιοχής, αυτός να γυρίζει στον Καμπετσή που σκόραρε με ωραίο πλασέ.

Κι εκεί που όλοι ήταν έτοιμοι για τη σέντρα, ο Ευαγγέλου ειδοποιήθηκε να δει τη φάση στο VAR για υποτιθέμενο φάουλ του Μακέντα στον Ματίγια. Όπως φάνηκε από την κάμερα, δεν υπήρξε το παραμικρό φάουλ, αφού και οι δύο παίκτες έτρεχαν, με τον Ματίγια να πέφτει. Προφανώς ο Ευαγγέλου δε γνωρίζει τους κανονισμούς του ποδοσφαίρου, με αποτέλεσμα να ακυρώσει ένα πεντακάθαρο γκολ και να στερήσει τη δυνατότητα από τον Παναθηναϊκό να… καθαρίσει το ματς από το 57′.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ