Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Ευτυχώς που υπάρχει και ο Ιβάν Σαββίδης να σκέφτεται πόσο κουράζεται ο Μάκης Γκαγκάτσης και τον ξεκουράζει.
NEWS:
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ούτε και ο Κωστούλας είχε στοιχεία…

Ο ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού παραδέχτηκε ότι δεν μπορεί να αποδείξει ότι επηρεάζονται διαιτητές… Την Πέμπτη η συνέχεια με Μελισσανίδη – Αλαφούζο.

Ούτε και ο Κωστούλας είχε στοιχεία… | to10.gr

Αοριστολογίες, γενικολογίες, δεν είδα, δεν άκουσα, δεν ξέρω… Σε αυτό το μοτίβο κινήθηκε και η κατάθεση του Φώτη Κωστούλα, του τρίτου μάρτυρα που εμφανίστηκε την Τετάρτη στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού υποστήριξε ότι η ομάδα του αδικήθηκε σε ένα παιχνίδι με τον Λεβαδειακό το 2014, ισχυρίστηκε ότι ο Γιάννης Κομπότης είχε επηρεάσει τον διαιτητή Καμπαξή εκείνου του ματς, τόνισε για άλλους ρέφερι που μπορούσαν να χειραγωγηθούν, αλλά, όλα αυτά στα λόγια…

Όταν έπρεπε να προσκομίσει στοιχεία ή να μιλήσει με διευθύνσεις και ονόματα, ο Κωστούλας έκανε πίσω… «Δεν έχω στοιχεία. Αν είχα στοιχεία θα είχα καταθέσει μήνυση μόνος μου, δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός» τόνισε ο Αγρινιώτης παράγοντας…

Με την κατάθεση του, ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Επιτροπής Δεοντολογίας. Η συνέχεια θα δοθεί την Πέμπτη, ξανά στις 18:00 στην αίθουσα του Εφετείου Αθηνών και οι μάρτυρες που έχουν κληθεί προς κατάθεση είναι οι Δημήτρης Μελισσανίδης και Γιάννης Αλαφούζος.

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από