Αποκλειστικό: Στον ΑΠΟΕΛ για τρία χρόνια ο Τσιλιγγίρης

Αποκλειστικό: Στον ΑΠΟΕΛ για τρία χρόνια ο Τσιλιγγίρης

Σύμφωνα με πληροφορίες του «10», ο 20χρονος τερματοφύλακας, Αποστόλης Τσιλιγγίρης, που έμεινε ελεύθερος από τον Άρη, ήρθε σε συμφωνία με τον ΑΠΟΕΛ για τα επόμενα τρία χρόνια.

Πρόκειται για ένα παιδί που θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα Ελλήνων πορτιέρο. Με μεγάλες προοπτικές, με πολλά περιθώρια μπροστά του για να κάνει σπουδαία καριέρα. Ένα παιδί που είχε φέτος μόλις τρεις συμμετοχές στο πρωτάθλημα, αλλά η μία εξ αυτών εντυπωσιακή. Στο ΑΕΚ – Άρης 1-1, ο Απόστολος Τσιλιγγίρης είχε κάνει μία σπουδαία εμφάνιση. Ήταν η βραδιά που η ποδοσφαιρική Ελλάδα είχε ακούσει γι’ αυτόν.

Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο κλείνει τα 20 του χρόνια. Αλλά αυτά του τα γενέθλια θα τον βρουν μακριά από τη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, στην Κύπρο. Σαν ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ, ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του ο νεαρός τερματοφύλακας.

Πριν από λίγες μέρες ο Τσιλιγγίρης αρνήθηκε την πρόταση του Άρη για ανανέωση της συνεργασίας τους. Δεν ήθελε να παραμείνει σαν τρίτος τερματοφύλακας. Και ήδη είχε βρει την επόμενη ομάδα του.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «10», ο Απόστολος Τσιλιγγίρης, που από σήμερα είναι ελεύθερος, θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΑΠΟΕΛ. Η πλευρά του παίκτη είχε προχωρήσει τις επαφές εδώ και αρκετές ημέρες και έδωσε τα χέρια για συμβόλαιο τριών ετών με τον νεαρό τερματοφύλακα που αποτελεί το δεύτερο… χτύπημα του ΑΠΟΕΛ σε νεαρό ποδοσφαιριστή από τη χώρα μας μετά τον Κώστα Αποστολάκη, που έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό.

Ο 20χρονος πορτιέρο αναμένεται να μεταβεί τις επόμενες μέρες στην Κύπρο για να επισημοποιήσει τη συνεργασία του με τον κυπριακό σύλλογο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ