Άρης: Σοκ με Ντουάρτε

Άρης: Σοκ με Ντουάρτε

Η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε ο Ολλανδός μέσος έδειξε οτι υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και έξω πλαγίου συνδέσμου, ενώ θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για έξι μήνες περίπου.

Αρκετά σοβαρή αποδείχτηκε η κατάσταση του Λερίν Ντουάρτε, που τραυματίστηκε και αποχώρησε αναγκαστικά κατά τη διάρκεια του χτεσινού (01/07) αγώνα του Άρη με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Ο Ολλανδός μέσος υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, που έδειξε πως τελικά δεν απέφυγε τα χειρότερα και υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και έξω πλαγίου συνδέσμου. Έτσι, θα πρέπει να μπει στο χειρουργείο και να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου έξι μήνες.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης αναφέρει τα εξής:

«Δυστυχώς δεν είναι καλά τα νέα για τον Λέριν Ντουάρτε. Ο Ολλανδός μέσος, που τραυματίστηκε σοβαρά στη χθεσινή αναμέτρηση του Ο.Α.Κ.Α., υποβλήθηκε σήμερα το μεσημέρι σε μαγνητική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν ρήξη πρόσθιου χιαστού και έξω πλαγίου συνδέσμου και εκ των πραγμάτων θα οδηγηθεί στο χειρουργείο».

Οσο για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό; Τη φετινή σεζόν ήταν τρίτος, αλλά όσο ο καιρός περνάει και παρουσιάζει αυτή την εικόνα στις προπονήσεις, τόσο θα ανεβαίνει στην ιεραρχία. Και είναι πολύ πιθανό να είναι πίσω μονάχα από τον Διούδη την επόμενη σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ