Νέες επαφές Ολυμπιακού – Νάπολι για Τσιμίκα

Νέες επαφές Ολυμπιακού – Νάπολι για Τσιμίκα

Η Νάπολι φέρεται να επανήλθε στη διεκδίκηση του Κώστα Τσιμίκα και να έχει ξεκινήσει νέο κύκλο επαφών μετον Ολυμπιακό για την απόκτηση του.

Ο Κώστας Τσιμίκας συνεχίζει εδώ και έναν χρόνο να πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα του Ολυμπιακού και όπως είναι λογικό έχει εκτοξεύσει την αξία του. Πολλές μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες είναι στα… πόδια του, όμως αυτή που έχει βαλθεί να τον κάνει δικό της δεν είναι άλλη από τη Νάπολι.

Οι παρτενοπέι μετά την αποτυχημένη προσπάθεια να τον αποκτήσουν τον Ιανουάριο επανήλθαν και έχουν μπει σε μια διαδικασία νέων διαπραγματεύσεων με τον Ολυμπιακό για τον παίκτη.

Συγκεκριμένα, ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως αποτελεί την πρώτη τους επιλογή και περιμένουν να πέσει η τιμή του προκειμένου να κινηθούν για την απόκτησή του, με τον Ολυμπιακό πάντως να μην ρίχνει καθόλου το ποσό που θέλει για να τον παραχωρήσει.

Οι δυο ομάδες λοιπόν αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να έχουν νέες επαφές, με τους ερυθρόλευκους να έχουν συγκεκριμένο πλαφόν για την πώληση του (πάνω από 20 εκατ. ευρώ) και τη Νάπολι να περιμένει να ρίξει τις απαιτήσεις της η ελληνική ομάδα.

Οι παρτενοπέι από την πλευρά τους κατά το παρελθόν δεν είχαν ξεπεράσει τα 15 εκατ. ευρώ για τον Τσιμίκα, με τον Ολυμπιακό από την πλευρά του να ξεκαθαρίζει πως με 15 εκατ. ευρώ δεν πρόκειται να τον παραχωρήσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ