Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Ανησυχία στους λοιμωξιολόγους για εξαρση κρουσμάτων μετά τον συνωστισμό εξυγιαντών για να γιορτάσουν τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ολυμπιακός: «Σοβαρευτείτε έστω για μια φορά…»

Επίσημη ανακοίνωση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ για την έδρα του τελικού του Κυπέλλου ζητώντας να γίνει ο αγώνας σε ευρωπαϊκά αδειοδοτημένα γήπεδα.

Ολυμπιακός: «Σοβαρευτείτε έστω για μια φορά…» | to10.gr

Με τον πλέον επίσημο τρόπο η ΠΑΕ Ολυμπιακός πήρε θέση σε όλα όσα εντέχνως… προετοιμάζονται από την ΕΠΟ για να γίνει ο τελικός στο γήπεδο της Ριζούπολης, γήπεδο ομάδας της δεύτερης κατηγορίας το οποίο είναι κλειστό από τον Μάρτιο. Την ώρα που υπάρχουν ευρωπαϊκά αδειοδοτημένα γήπεδα. Ο Ολυμπιακός καλεί την ΕΠΟ να σοβαρευτεί έστω για μια φορά και να επιδιώξει να γίνει ένας τελικός όπως αρμόζει και όχι μια ακόμη θλιβερή παράσταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

Το ρημαγμένο ελληνικό ποδόσφαιρο ζει τις τελευταίες ώρες μια ακόμα παρωδία.

Σύμφωνα με τις εμπνεύσεις της ΕΠΟ ο Ευρωπαίος ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και η δεύτερη σήμερα στο Πρωτάθλημα ΑΕΚ καλούνται να παίξουν τελικό Κυπέλλου σε γήπεδο ομάδας Β’ Εθνικής, στο οποίο δεν έχει διεξαχθεί αγώνας από τον Μάρτιο! Ενώ υπάρχουν τόσα διαθέσιμα ευρωπαϊκά αδειοδοτημένα γήπεδα, όπως το «Κλεάνθης Βικελίδης», του Περιστερίου, η Τούμπα ακόμα και της Νέας Σμύρνης.

Αντί επιτέλους να οργανώσουν μια γιορτή του ποδοσφαίρου, προσπαθούν να στήσουν μια ακόμα θλιβερή παράσταση που δημιουργεί τεράστια θέματα για τη σωματική ακεραιότητα των παιχτών και έχει ήδη προκαλέσει γενικότερα ζητήματα ασφαλείας και έντασης.

Σας καλούμε επιτέλους να σοβαρευτείτε, έστω για μια φορά και να πράξετε ανάλογα ώστε ο τελικός να γίνει στο καλύτερο και καταλληλότερο διαθέσιμο γήπεδο για να παρακολουθήσουμε μια πραγματική γιορτή για το ελληνικό ποδόσφαιρο.