Ο κόσμος του Ολυμπιακού μίλησε : MVP ο Μαρτίνς, καθοριστικός ο Ελ Αραμπί

Ο κόσμος του Ολυμπιακού μίλησε : MVP ο Μαρτίνς, καθοριστικός ο Ελ Αραμπί

Ο Πορτογάλος προπονητής έλαβε το 36% των ψήφων στο γκάλοπ του «10» για τον MVP του Ολυμπιακού στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ από τους παίκτες τους περισσότερους ψήφους πήρε ο Ελ Αραμπί (30%).

Η φετινή σεζόν είναι ονειρική για τον Ολυμπιακό, με τον Πέδρο Μαρτίνς και τους παίκτες του πριν από λίγες ημέρες να πανηγυρίζουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Με τη νίκη που πέτυχαν οι Ερυθρόλευκοι απέναντι στον ΟΦΗ (2-1) κατέκτησαν και τυπικά τον τίτλο, αφού η διαφορά που έχουν από τον ΠΑΟΚ δεν καλύπτεται, ότι και αν είναι η απόφαση του CAS για το μεγάλο σκάνδαλο της πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ – Ξάνθης.

Το 45ο πρωτάθλημα στην ιστορία της πειραϊκής ομάδας, με τον Πορτογάλο προπονητή να οδηγεί τους Πειραιώτες εκ του ασφαλούς στην κατάκτηση του τίτλου και μάλιστα έχοντας αήττητο τον Ολυμπιακό στο φετινό πρωτάθλημα. Σε 31 παιχνίδια οι Ερυθρόλευκοι έχουν 81 βαθμούς, έχοντας απολογισμό 25-6-0. Μάλιστα, εάν προσθέσουμε στα φετινά ματς τα 10 που ήταν αήττητοι στο περσινό πρωτάθλημα, φτάνουν τα 41 παιχνίδια χωρίς ήττα.

Στα ντέρμπι που έχει δώσει φέτος με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, σε κανονική διάρκεια και πλέι οφ, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έχει 6 νίκες και 3 ισοπαλίες, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι είναι κλάσεις ανώτερη από τους αντιπάλου της. Εντυπωσιακά νούμερα από την ομαδάρα του Πορτογάλου, ο οποίος μέσα από τη σκληρή δουλειά και τις εξαιρετικές εμφανίσεις του Ολυμπιακού έχει κερδίσει την αγάπη και τον σεβασμό των οπαδών.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στο poll του «10» για τον MVP του Ολυμπιακού στο φετινό πρωτάθλημα, το οποίο πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες, το 36% των ψήφων κατέληξε στον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος προπονητής είχε το μεγαλύτερο ποσοστό!

Ο Ιβηρας τεχνικός πιστώνεται εν πολλοίς την εξαιρετική σεζόν που πραγματοποιούν οι Πειραιώτες, που μετά την κατάκτηση του τίτλου στοχεύουν στο αήττητο. Ο πρωτεργάτης της φετινής επιτυχίας, με τον 49χρονο προπονητή να είναι πολύ αγαπητός στο στρατόπεδο των «ερυθρόλευκων» οπαδών. Οι ψήφοι αποτυπώνουν την εξαιρετική δουλειά που έχει κάνει ο Πέδρο Μαρτίνς στο μεγάλο λιμάνι και παράλληλα δείχνουν την αγάπη και τον σεβασμό, που τρέφουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού στο πρόσωπό του.

Οσον αφορά στους παίκτες, αυτός που είχε τους περισσότερους ψήφους ήταν ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Ο Μαροκινός επιθετικός είχε το 30% των προτιμήσεων. Ο διεθνής φορ αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό και με τα γκολ που πέτυχε χάρισε μεγάλες νίκες στην ομάδα του και την οδήγησε με μαθηματική… ακρίβεια στην κατάκτηση του τίτλου. 25 αγώνες με 17 γκολ, ο μέχρι τώρα απολογισμός του Ελ Αραμπί, ο οποίος μάλιστα κατά την παραμονή του στο μεγάλο λιμάνι ξεπέρασε τα 200 γκολ στην καριέρα του.

Στη δεύτερη θέση των προτιμήσεων, σχετικά με τους παίκτες, βρίσκεται ο Βαλμπουενά, με τον μικρό… μάγο των Πειραιωτών να συγκεντρώνει το 23% των ψήφων. Ο mister πάρε – βάλε. Αυτός που έχει τις περισσότερες ασίστ από τους παίκτες του Ολυμπιακού, αλλά και γενικά στην Σούπερ Λίγκα, στην οποία μετράει 13 τελικές πάσες. Ο Ελ Αραμπί με τον Βαλμπουενά, αλλά και ο Πέδρο Μαρτίνς είναι οι άνθρωποι που είχαν τη μεγαλύτερη συνεισφορά στην επιστροφή των Ερυθρόλευκων στην κορυφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ