Αστέρας Τρίπολης – Βόλος 4-0

Αστέρας Τρίπολης – Βόλος 4-0

Με τον Λουίς Φερνάντεθ να σκοράρει χατ – τρικ, ο Αστέρας Τρίπολης διέλυσε τον Βόλο με 4-0 και ανέβηκε στην 7η θέση με 39 πόντους.

Με πρωταγωνιστή τον Λουίς Φερνάντεθ, που βρέθηκε σε εξαιρετική μέρα και σκόραρε χατ-τρικ, ο Αστέρας Τρίπολης διέλυσε τον Βόλο με 4-0, για την 5η αγωνιστική των πλέι άουτ.

Οι Αρκάδες με τη νίκη που πέτυχαν έφτασαν τους 39 βαθμούς και ανέβηκαν στην 7η θέση, αφήνοντας στην 8η τον Ατρόμητο με 37. Η ομάδα του Περιστερίου, ωστόσο, έχει ένα ματς λιγότερο, αφού αγωνίζεται την Δευτέρα (6/7) εντός έδρας με τον Παναιτωλικό.

Ο Λουίς Φερνάντεθ άνοιξε το σκορ στο 2’ και στο 45+1’ διπλασίασε τα τέρματα του Αστέρα, με τον Σίτο στο 51’ να κάνει το 3-0 για την ομάδα της Τρίπολης. Στο 67’ ο Φερνάντεθ ολοκλήρωσε το χατ – τρικ και «σφράγισε» την εμφατική νίκη των Αρκάδων.

Η εικόνα του αγώνα:

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό. Ο Κώτσιρας βγήκε από δεξιά, έκανε το γύρισμα και ο Λουίς Φερνάντεθ με ένα πολύ ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καραγκιόζη για το 1-0.

Ο Ισπανός σημάδεψε τη γωνία του πορτιέρο του Βόλου και με… τηλεκατευθυνόμενο σουτ άνοιξε το σκορ στο «Θ. Κολοκοτρώνης». Στο 10’ οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν την ισοφάριση, αλλά ο Γέντρισεκ αστόχησε από πολύ καλή θέση, μετά το γύρισμα του Τσοκάνη.

Λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου ο Αστέρας κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Σίτο από τον Καραγκιόζη, με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο Φερνάντεθ ανέλαβε την εκτέλεση, δεν λάθεψε και διπλασίασε τα τέρματα τον Αστέρα Τρίπολης.

Στο 51’ οι Αρκάδες έκαναν το 3-0 με τον Σίτο. Ο άσος των Αρκάδων έκανε ένα ξερό σουτ εκτός περιοχής, ο Καραγκιόζης έκανε κακή εκτίμηση της φάσης, η μπάλα πέρασε κάτω από το σώμα του και κατέληξε στο βάθος της εστίας του. Στο 67’ ο Λουίς Φερνάντεθ έκανε χατ – τρικ και σφράγισε με τον καλύτερο τρόπο την εξαιρετική του εμφάνιση. Ο Ισπανός μετά από μπαλιά-τρύπα του Μπόρχα Φερνάντεθ πλάσαρε τον Καραγκιόζη και έκανε το 4-0.

Στα εναπομείναντα λεπτά ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, με τον Αστέρα Τρίπολης να κρατάει εύκολα το μηδέν στην άμυνα και να παίρνει εύκολα τη νίκη.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Τσιφτσής, Τασουλής, Πασαλίδης (86′ Χριστόπουλος), Αντζουλάς, Κώτσιρας, Μουνάφο (60′ Μπελόκ), Μπ. Φερνάντεθ, Σίτο (60′ Τζίμας), Αλί Μπαμπά (46′ Ριέρα), Λ. Φερνάντεθ (77′ Αλάγμπε), Κρέσπι.

ΒΟΛΟΣ: Καραγκιόζης, Φεράρι, Μήτογλου, Διαμαντής, Λύρατζης, Τσοκάνης, Μαξ, Γκουαροτσένα (85′ Μπαλογιάννης), Μουνίθ (64′ Μπάλλας), Ζοάο (55′ Κορέλας), Γέντρισεκ (55′ Κυζιρίδης).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ