Παναθηναϊκός : Προσπαθεί για Ίσλα

Παναθηναϊκός : Προσπαθεί για Ίσλα

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να έχει καταθέσει μια αρκετά καλή πρόταση για την απόκτηση του Μαουρίτσιο Ίσλα, εξαντλώντας τις πιθανότητες να τον κάνει δικό του.

Ο Παναθηναϊκός έχει βάλει στο μάτι τον Μαουρίτσιο Ίσλα και ο Τσάβι Ρόκα κάνει μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να τον ντύσει στα πράσινα. Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής που «τρέχει» τις μεταγραφικές υποθέσεις του τριφυλλιού φέρεται αποφασισμένος να κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να φέρει στον Παναθηναϊκό τον παίκτη.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα λοιπόν, οι πράσινοι κάνουν την υπέρβαση για τον Ίσλα προσφέροντας 350.000 το χρόνο για διετές συμβόλαιο, με τις αποδοχές του να φτάνουν στις 500.000 ευρώ μαζί με τα μπόνους. Ο 32χρονος άσος δεν έχει βρει καλύτερη προσφορά μέχρι τώρα από την Ισπανία, ενώ φαίνεται πως δεν έχει τύχη να βρει το 1 εκατ. ευρώ που ψάχνει στην αγορά.

Βέβαια ο Ρόκα πέρα από τον Ίσλα που είναι ο βασικός στόχος έχει και εναλλακτικές, καθώς στα υπόψιν είναι και ο Αντόνιο Μπαραγάν, ο 33χρονος πρώην άσος της Λίβερπουλ, της Μίντλεσμπρο, της Βαλένθια και της Βαγιαδολίδ, που μένει ελεύθερος από την Μπέτις.

Κλείνοντας όσον αφορά τη θέση του αμυντικού μέσου εκεί προκρίνεται το όνομα του Νουάνκο Ομπιόρα. Ο 28χρονος Νιγηριανός έμεινε ελεύθερος την 1η Ιουλίου από την Μποαβίστα και η περίπτωση του αρέσει στον Ρόκα, ο οποίος δεν αποκλείεται να ασχοληθεί τις επόμενες μέρες με την περίπτωση του.

Ο Ομπιόρα φέτος είχε 23 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ πριν από τρεις σεζόν έπαιξε στον Λεβαδειακό μετρώντας 16 συμμετοχές και 1 γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ