Παναιτωλικός : Χωρίς Ντάουντα αλλά με Αριγίμπι στην αποστολή

Παναιτωλικός : Χωρίς Ντάουντα αλλά με Αριγίμπι στην αποστολή

Με μοναδική απουσία τον Αμπιόλα Ντάουντα θα αγωνιστεί ο Παναιτωλικός στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο, τη Δευτέρα (6/7).

Ο Μάκης Χάβος έκανε γνωστή την αποστολή του Παναιτωλικού για τον αγώνα στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο για την πέμπτη αγωνιστική των πλέι άουτ.

Σε αυτήν δεν θα συμπεριλαμβάνεται ο Αμπιόλα Ντάουντα ο οποίος υπέστη θλάση στον προσαγωγό και θα μείνει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν. Ωστόσο, στη διάθεση του Έλληνα προπονητή θα βρίσκεται ο Αριγίμπι, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε και πλέον μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Επιπλέον, στην αποστολή της ομάδας του Αγρινίου, θα συμπεριλαμβάνονται και οι Κνετ, Ταχάρ, Τζανακάκης, με τους δύο τελευταίους να μπαίνουν σε φουλ ρυθμούς προπόνησης την περασμένη εβδομάδα.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές για τον αγώνα στο Περιστέρι: Άλβαρες, Αριγίμπι, Καββαδία, Κέβιν, Κνετ, Κωνσταντόπουλο, Λιάβα, Λουσέρο, Μαλή, Μιμίτο, Μουνιέ, Μπαΐροβιτς, Ντάλσιο, Ντίας, Ντουάρτε, Παρρά, Ρόσα, Ταχάρ, Τζανακάκη, Τσιγγάρα και Φερνάντεθ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ