Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Ο Αυγενάκης τόσες φορές που ανασχηματίσθηκε από τους ειδήμονες, θα έπρεπε να έχει φύγει μόνος του.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Χάλασε του Φετφατζίδη στην Αλ Αΐν – Φήμες ότι οι Αραβες κινούνται για παίκτη του ΠΑΟΚ ή τον Βέρντε!

Οι... καθυστερήσεις της Αλ Αΐν για τον Φετφατζίδη έφεραν την οριστική ρήξη, με τον παίκτη να αρνείται κάθε επαφή πλέον. Σενάριο για στροφή των Αράβων στον... ΠΑΟΚ!

Χάλασε του Φετφατζίδη στην Αλ Αΐν – Φήμες ότι οι Αραβες κινούνται για παίκτη του ΠΑΟΚ ή τον Βέρντε! | to10.gr

Νωρίτερα to10.gr αποκάλυψε ότι η μεταγραφή του Γιάννη Φετφατζίδη είχε «παγώσει», λόγω των ισχυρισμών της διοίκησης της Αλ Αΐν, περί μη εμφάνισης του σεΐχη. Κάτι που όπως αποδεικνύεται, αποτέλεσε δικαιολογία ώστε να κερδίσει χρόνο η ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Μάλιστα, αυτό επιβεβαιώθηκε εκ νέου, από την ξαφνική αλλαγή της συμφωνίας, που προκάλεσε τεράστιο εκνευρισμό στους ανθρώπους του Αρη. Απολύτως λογικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αυτή τη στιγμή θέμα μεταγραφής του Γιάννη Φετφατζίδη στην Αλ Αΐν δεν υφίσταται. Για την ακρίβεια, οι πληροφορίες είναι πολύ ξεκάθαρες και αναφέρουν ότι, μετά τη δυσαρέσκεια του Αρη, και η πλευρά του ποδοσφαιριστή πήρε θέση και σταμάτησε κάθε συζήτηση.

Αυτή τη στιγμή, μάλιστα, είναι ασφαλές να αναφέρουμε ότι η μεταγραφή έχει χαλάσει και ότι καμία από τις πλευρές δεν δείχνει διάθεση να επιστρέψει στο τραπέζι των συζητήσεων. Καθώς ειδικά η πλευρά του Φετφατζίδη, δεν θέλει να κάνει οποιαδήποτε κουβέντα μια μια ομάδα που διαρκώς αλλάζει τους όρους της συμφωνίας και δείχνει ασόβαρη στάση απέναντί του.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι για τον Φετφατζίδη εμφανίστηκε κι άλλη ομάδα από την Αραβική Χερσόνησο τις τελευταίες ημέρες, η οποία δεν έχει καταθέσει ακόμη επίσημη πρόταση, αλλά μετά τις τελευταίες εξελίξεις θεωρείται πολύ πιθανό να το πράξει.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την Αλ Αΐν, τώρα, όλα δείχνουν ότι αποφάσισε να αλλάξει στόχευσει και άλλαξε τους όρους της συμφωνίας για να προκαλέσει τη συγκεκριμένη ρήξη. Μάλιστα, λέγεται ότι η νέα επιλογή της μπορεί να είναι πάλι από την Ελλάδα. Και για την ακρίβεια, από την ίδια πόλη, τη Θεσσαλονίκη (Μπίσεσβαρ, Στοχ)… Αν και δεν πάει καιρός που ο Ντάνιελ Βέρντε της ΑΕΚ βρέθηκε στο στόχαστρό της.

To10.gr παρακολουθεί την υπόθεση και θα σας μεταφέρει όλες τις τελευταίες πληροφορίες και εξελίξεις…