«Τσεκάρει Γιαννούλη η Σεντ Ετιέν»

«Τσεκάρει Γιαννούλη η Σεντ Ετιέν»

Νέα δημοσιεύματα για το... τρίγωνο Σεντ Ετιέν - Γιαννούλη - Τράουκο.

Από to10.gr ενημερωθήκατε πως ο ΠΑΟΚ έχει στο στόχαστρό του τον Περουβιανό αριστερό μπακ, Μιγέλ Τράουκο της Σεντ Ετιέν, έπειτα από πρόταση των Γάλλων να συμπεριληφθεί ο παίκτης στα ανταλλάγματα για τον Δημήτρη Γιαννούλη.

Μάλιστα χθες οι Γάλλοι επιβεβαίωναν το ρεπορτάζ, βάζοντας στο… κόλπο και τον Ολυμπιακό, πιθανόν ως ένα μέτρο πίεσης από τον ατζέντη του Τράουκο για να επισπεύσει τις διαδικασίες από τον ΠΑΟΚ.

Σήμερα έρχεται ένα νέο δημοσίευμα για να αναφερθεί στο… τρίγωνο Σεντ Ετιέν – Γιαννούλη – Τράουκο, μιλώντας για την τιμή του Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Συγκεκριμένα, οι Γάλλοι αναφέρουν σχετικά με το θέμα:

«Μια από τις τέσσερις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση ο Κλοντ Πιελ είναι αυτή του αριστερού ακραίου αμυντικού. Για να αντικαταστήσει τον Μιγκέλ Τράουκο, ο Κλοντ Πιελ θα ήθελε να ενεργοποιήσει την επαφή που οδηγεί στο Δημήτρη Γιαννούλη που ανήκει στον ΠΑΟΚ. Δυστυχώς όμως, αυτή η επιλογή βγάζει το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Πιελ και η Σεντ Ετιέν.

Πράγματι, όπως έχει αποκαλύψει η L’Equipe, ο Γιαννούλης, τον οποίο στη Σεντ Ετιέν κοιτούν από πέρυσι είναι πολύ ακριβός. Ο Έλληνας διεθνής θα ικανοποιούσε πολύ τον Κλοντ Πιέλ, ωστόσο, ο ΠΑΟΚ απαιτεί 5 εκατομμύρια (σ.σ. η ρήτρα του ανέρχεται στα δέκα) για την παραχώρηση του. Ποσό που κρίνεται μεγάλο για την Σεντ Ετιέν παρά το γεγονός ότι έχει εισπράξει ήδη 8 εκατομμύρια από τις μέχρι τώρα παραχωρήσεις που έχει πραγματοποιήσει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ