Επιβεβαιώνουν το «10» οι Γάλλοι, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός για Τράουκο (vid)

Επιβεβαιώνουν το «10» οι Γάλλοι, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός για Τράουκο (vid)

Ο 27χρονος Περουβιανός αριστερός μπακ της Σεντ Ετιέν αναφέρεται ως στόχος των δύο ομάδων.

Ο Μιγκέλ Τράουκο είναι ένα γνωστό όνομα στη Θεσσαλονίκη… Ειδικά στην Τούμπα, αφού το «10» είχε αποκαλύψει ότι ο Περουβιανός αριστερός μπακ της Σεντ Ετιέν είχε εμπλακεί στις συζητήσεις για τον Δημήτρη Γιαννούλη. Συζητήσεις που εν τέλει δεν ευοδώθηκαν, εξαιτίας των υψηλών απαιτήσεων του ΠΑΟΚ.

Το ρεπορτάζ του «10» επιβεβαιώθηκε μερικές μέρες αργότερα με πληροφορίες από τη Γαλλία. Το ρεπορτάζ των Γάλλων αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ έχει δείξει ενδιαφέρον για τον 27χρονο ποδοσφαιριστή, όμως κρύβει και μία έκπληξη…

Σύμφωνα με το γαλλικό tweet του Γάλλου, Μοχάμεντ Τουμπάς-Τερ, o μοναδικός ο οποίος έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για τον Τράουκο είναι ο Ολυμπιακός! Ο ΠΑΟΚ φέρεται να ασχολείται, αλλά δεν έχει κινηθεί επίσημα μέχρι στιγμής.

Ο Γάλλος δεν δίνει λεπτομέρειες για την πρόταση που φέρεται να έχει καταθέσει ο Ολυμπιακός και αρκείται σε αυτή την πληροφορία. Δεν αποκλείεται να είναι και… παιχνίδι του μάνατζερ του, προκειμένου να πιέσει τον ΠΑΟΚ για να επισπεύσει.

Περαιτέρω, ο Μιγκέλ Τράουκο δύσκολα θα συνεχίσει στη Σεντ Ετιέν, αφού η τεχνική ηγεσία αναζητεί άλλον βασικό αριστερό μπακ και ο Περουβιανός δεν υπολογίζεται. Τώρα, εάν το μέλλον θα τον στείλει στην Ελλάδα, θα φανεί στο προσεχές χρονικό διάστημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ