Ατρόμητος – Παναιτωλικός 2-2

Ατρόμητος – Παναιτωλικός 2-2

Η βραδιά των «χ» στα πλέι άουτ ολοκληρώθηκε με τον Ατρόμητο και τον Παναιτωλικό να έρχονται ισόπαλοι 2-2. Στους 23 πόντους οι Αγρινιώτες, που είναι στο +1 από τον τελευταίο Πανιώνιο.

Μετά το Λαμία – Ξάνθη (0-0) και το ΑΕΛ – Πανιώνιος (0-0) και το Ατρόμητος – Παναιτωλικός έληξε χωρίς νικητή, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες 2-2.

Τρία παιχνίδια για τα πλέι άουτ της Σούπερ Λίγκας, τρεις ισοπαλίες, με την κατάσταση στην… ουρά να παραμένει όπως ήταν πριν την έναρξη της 5ης αγωνιστικής.

Ο Πανιώνιος παρέμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 22 πόντους, με τον Παναιτωλικό να είναι στην προτελευταία με 23 πόντους. Οι Αγρινιώτες, που κατάφεραν να πάρουν το «χ», είναι στο +1 από τους Κυανέρυθρους και ισοβαθμούν με την Ξάνθη.

Οσον αφορά στον Ατρόμητο, οι Περιστεριώτες με τον βαθμό που πήραν έφτασαν τους 38 πόντους και είναι στο -1 από τον 7ο Αστέρα Τρίπολης.

Την επόμενη αγωνιστική υπάρχει σούπερ ντέρμπι παραμονής στη Νέα Σμύρνη, με τον Πανιώνιο να υποδέχεται τον Παναιτωλικό, ενώ ο Ατρόμητος αγωνίζεται στον Βόλο.

Η εικόνα του αγώνα:

Οι Περιστεριώτες πήρε από την αρχή τα ηνία του αγώνα, αλλά έδειχνε εγκλωβισμένη στη διπλή ζώνη άμυνας του Παναιτωλικού. Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει την εστία των φιλοξενούμενων.

Μέχρι το 18’, όταν Γκάλο με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ άφησε «άγαλμα» τον Φερνάντεθ και έκανε το 1-0 για τον Ατρόμητο. Μετά το 25ο λεπτό, ο Παναιτωλικός ανέβασε την απόδοσή του, κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και στο 35’ έφτασε στην ισοφάριση.

Ο Τζανακάκης σέντραρε από δεξιά και ο Μουνιέ με ωραία κεφαλιά μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Οι φιλοξενούμενοι με την ψυχολογία στα ύψη  μετά την ισοφάριση πίεσαν για το 1-2.  Στο 37’ το σουτ του Ρόσα κόντραρε στον Γούτα και κατέληξε κόρνερ, ενώ λίγο αργότερα ο Μανδάς μπλόκαρε το σουτ του Μπαΐροβιτς. Στο 42’ ο Ρόσα βρήκε χώρο, σούταρε, αλλά και πάλι η μπάλα κόντραρε και βγήκε κόρνερ.

Ο Παναιτωλικός έχανε τις ευκαιρίες, αλλά αυτός που βρήκε το γκολ ήταν ο Ατρόμητος. Στο 59’ ο Λιάβας ανέτρεψε τον Ντε Πο μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής Φωτιάς έδειξε το σημείο του πέναλτι. Ο Μανούσος το εκτέλεσε εύστοχα και έκανε το 2-1 για την ομάδα του.

Η απάντηση των φιλοξενούμενων, ωστόσο, ήταν άμεση. Στο 62’ ο Ρόσα εκτέλεσε το κόρνερ που είχε κερδίσει ο Παναιτωλικός και ο νεαρός Κωνσταντόπουλος με κεφαλιά ισοφάρισε σε 2-2. Μετά την ισοφάριση ο Ατρόμητος πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, πίεσε την άμυνα του Παναιτωλικού, αλλά δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ της νίκης.

Στο 64’ το σουτ του Ραμπέλο έφυγε άουτ, ενώ άστοχο ήταν και το σουτ του Βέλλιου στο 68’. Στο 72’ ο επιθετικός του Ατρομήτου βρέθηκε σε καλή θέση για μια ακόμα φορά, αλλά το σουτ που επιχείρησε δεν ήταν καλό. Οι Αγρινιώτες κατάφεραν να κρατήσουν το 2-2 και να πάρουν έναν πολύτιμο βαθμό στη μάχη για την παραμονή στην Σούπερ Λίγκα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Μανδάς, Γκάλο, Ρισβάνης, Γούτας, Κατράνης, Νάτσος (85’ Γιακουμάκης), Μπουσούλατζιτς, Ντεπό, Ραμπέγιο (85’ Ούμπιδες), Ενσικουλού (66’ Βέλλιος), Μανούσος (78’ Ανδρούτσος)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Φερνάντεθ, Τζανακάκης, Λιάβας, Κωνσταντόπουλος, Κέβιν (26’ Παρράς), Ντάλσιο (66’ Ταχάρ), Ντίας (66’ Τσαγγάρας), Μουνιέ, Ρόσα (78’ Άλβαρες), Ντουάρτε, Μπαΐροβιτς (78’ Αριγκίμπι)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ