Η απάντηση του Μπέου στον Κούγια

Η απάντηση του Μπέου στον Κούγια

Η ανακοίνωση – απάντηση του Βόλου στη δήλωση του Αλέξη Κούγια – Μια ανακοίνωση που έχει πάνω της τη σφραγίδα του Αχιλλέα Μπέου.

Στην προσωπική δήλωση που έκανε ο Αλέξης Κούγιας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΛ για το παιχνίδι Βόλος – Λαμία, που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες και διερευνάται ως ύποπτο από την Εισαγγελία, απάντησε το βράδυ της Τρίτης (7/7) η ΠΑΕ Βόλος.

Σε μια ανακοίνωση, που αναφέρεται ο Κούγιας ως «Αλέκος του ελληνικού ποδοσφαίρου», όπως ακριβώς τον αποκαλούσε χθες το βράδυ στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη ο Αχιλλέας Μπέος, ο Βόλος απαντάει στον ιδιοκτήτη της ΑΕΛ και τον καλεί να ασχοληθεί με την ομάδα του.

«Αλέκο άσε τις ανακοινώσεις και ασχολήσου με την ομάδα σου, γιατί η νέα χρονιά θα είναι πολύ δύσκολη», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της η θεσσαλική ΠΑΕ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος

«Ως ΠΑΕ Βόλος αισθανόμαστε την ανάγκη να απαντήσουμε στον γνωστό Αλέκο του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Του υπενθυμίζουμε λοιπόν ότι βρισκόμαστε στο 2020 και όχι στο 2011 όπου ως ψευδομάρτυρας όπως έχει αποδειχθεί, υποδείκνυε -σύμφωνα με τα δικά του λεγόμενα- στην Εισαγγελέα κα Πόπη Παπανδρέου το πώς θα συνάψει ένα κατάπτυστο κατηγορητήριο στέλνοντας αθώους ανθρώπους στη φυλακή.

Ως ΠΑΕ Βόλος χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η Εισαγγελία διερευνά τον αγώνα Βόλος – Λαμία, έπειτα από δική μας καταγγελία και μηνυτήρια αναφορά, την επομένη κιόλας την εν λόγω αναμέτρησης.

Και χαιρόμαστε ακόμα περισσότερο που τον συγκεκριμένο αγώνα τον διερευνά μία Εισαγγελέας με ήθος και αξία όπως η κα Βιργινία Σακελλαροπούλου.

Ευχόμαστε, δε, ο αγώνας Βόλος – Λαμία να αποτελέσει την αρχή ώστε να βρεθούν – εάν και εφόσον υπάρχουν- στοιχεία και να οδηγηθούν οι πραγματικοί ένοχοι εκεί που τους αξίζει.

Κλείνοντας, είμαστε σίγουροι ότι εν έτη 2020 νοοτροπίες και συμπεριφορές όπως του Αλέκου Κούγια δεν μπορούν να επηρεάσουν Δικαστικές συνειδήσεις. Πολύ δε περισσότερο όταν αναφερόμαστε σε μία Δικαστική λειτουργό όπως η κα Βιργινία Σακελλαροπούλου.

ΥΓ.: Αλέκο τις απειλές να τις αφήσεις για αλλού. Εξάλλου το ύψος σου δεν σου το επιτρέπει.

Και μην ξεχνάς. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται

ΥΓ2: Αλέκο άσε τις ανακοινώσεις και ασχολήσου με την ομάδα σου, γιατί η νέα χρονιά θα είναι πολύ δύσκολη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ