«Ο Τσούμιτς είναι θετικός στον κορωνοϊό»

«Ο Τσούμιτς είναι θετικός στον κορωνοϊό»

Σύμφωνα με δημοσίευμα από τη Σερβία ο Νίκολα Τσούμιτς κι ένας ακόμα παίκτης της Ραντνίσκι Νις, είναι θετικοί στον ιό.

Η κατάσταση με την πανδημία στη Σερβία έχει ξεφύγει εντελώς και φυσικά έχει επηρεάσει και το ποδόσφαιρο όπου τα κρούσματα είναι όλο και περισσότερα. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sportski Zurnal» δύο ποδοσφαιριστές της Ραντνίσκι Νις βρέθηκαν θετικοί στον ιό, όπως επίσης κι ένα μέλος του τεχνικού επιτελείου της ομάδας.

Ο ένας από τους δύο παίκτες, φέρεται να είναι ο Νίκολα Τσούμιτς ο οποίος ανήκει στον Ολυμπιακό ενώ ο άλλος είναι ο Στέφαν Μιχαίλοβιτς.

Η επιστολή αναφέρει:

«Δύο ποδοσφαιριστές από την πρώτη ομάδα της Ραντνίτσκι έχουν προσβληθεί από τον Cοvid-19. Πρόκειται για τους Στέφαν Μιχαίλοβιτς και Νίκολα Τσούμιτς, όπως και το μέλος του τεχνικού επιτελείου, Νταβόρ Μπερμπέρ. Ακόμη εφτά ποδοσφαιριστές έχουν συμπτώματα που σχετίζονται με τον κορονοϊό.

Από την στιγμή που ξεκινάει η προετοιμασία για τη νέα σεζόν, ζητούμε να γίνουν τεστ σε όλη την ομάδα σύμφωνα με το νομικό πλαίσιο προκειμένου να μπουν σε καραντίνα όσοι έχουν βρεθεί θετικοί για να εμποδίσουμε την εξάπλωση του ιού. Η υγεία είναι το πιο σημαντικό για εμάς και δεν θέλουμε να βάλουμε σε κίνδυνο κανένα άνθρωπο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ