«Συμφώνησε με τον Ταμάρι ο Ολυμπιακός»

«Συμφώνησε με τον Ταμάρι ο Ολυμπιακός»

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Κύπριοι, οι Ερυθρόλευκοι έδωσαν τα χέρια με τον Ταμάρι και προσφέρουν 1.5 εκατ. ευρώ στον ΑΠΟΕΛ για τον Ιορδανό μεσοεπιθετικό.

Συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Μούσα Αλ – Ταμάρι αποκαλύπτουν οι Κύπριοι. Έναν παίκτη, για τον οποίο είχατε διαβάσει πρώτα στο 10.gr στις 30 Ιουνίου!

Όπως αναφέρει το κυπριακό «Themasports», οι Ερυθρόλευκοι συμφώνησαν σε όλα με τον Ιορδανό μεσοεπιθετικό και προσφέρουν 1.5 εκατ. ευρώ στον ΑΠΟΕΛ για τον διεθνή άσο. To deal του Ολυμπιακού με τον 23χρονο μεσοεπιθετικό, σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρουν στην Κύπρο, είναι για σπαστό πενταετές συμβόλαιο (3+2 χρόνια).

Οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια και πλέον οι Πειραιώτες πρέπει να συμφωνήσουν με τον ΑΠΟΕΛ για να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή του Ταμάρι. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στη Μεγαλόνησο, ο Ολυμπιακός προσφέρει 1.5 εκατ. ευρώ στην κυπριακή ομάδα και οι δύο πλευρές είναι σε διαπραγματεύσεις για τον Ιορδανό μεσοεπιθετικό.

Στη σεζόν που ολοκληρώθηκε πρόωρα λόγω του κορωνοϊού, ο Ταμάρι πραγματοποίησε 34 συμμετοχές, έχοντας 3 γκολ και 9 ασίστ. Ο 23χρονος αγωνίζεται κυρίως στο δεξί άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής, αλλά μπορεί να προσφέρει λύσεις και στην αριστερή πλευρά.

Διαβάστε ΕΔΩ όσα πρέπει να ξέρετε για τον Ιορδανό μεσοεπιθετικό.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ