Α.Σ Άρης : «Καλή αρχή και καλή σεζόν»

Α.Σ Άρης : «Καλή αρχή και καλή σεζόν»

Ο Ερασιτέχνης έστειλε το δικό του μήνυμα για το ποδοσφαιρικό τμήμα, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης με τη Λαμία για τη πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Τις ευχές του στο ποδοσφαιρικό τμήμα για το ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου, έστειλε με ανακοίνωση του ο Α.Σ Άρης. Ο Ερασιτέχνης εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι το ποδοσφαιρικό τμήμα θα πετύχει τους στόχους του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ερασιτέχνη Άρη:

«Με την ευκαιρία της έναρξης της Super League 2020-21, ο Α.Σ. ΑΡΗΣ εύχεται ολόψυχα καλό ξεκίνημα και καλή σεζόν στην ποδοσφαιρική ομάδα του συλλόγου μας.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του Α.Σ., η διοίκηση του οποίου την έχει στηρίξει έμπρακτα από την πρώτη μέρα που ανέλαβε τα καθήκοντά της. Άλλωστε το ποδοσφαιρικό τμήμα «γεννήθηκε» μέσα από τον Ερασιτέχνη και έχει την αμέριστη συμπαράσταση και υποστήριξή του.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι η ομάδα μας θα έχει μία άκρως επιτυχημένη πορεία, σε μία ιδιαίτερα απαιτητική σεζόν, σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Europa League. Σε ένα δύσκολο καλοκαίρι, όπου είδαμε να συμβαίνουν… πράγματα και θαύματα στην προσπάθεια να πληγεί ο ΑΡΗΣ, η ομάδα έκανε τις κινήσεις που δημιουργούν την αισιοδοξία ότι θα δώσει χαρές στον πολυπληθή λαό του συλλόγου μας.

Και επειδή η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, ευχόμαστε στον ΑΡΗ να ξεκινήσει «με το δεξί» την αγωνιστική χρονιά, με νίκη στο σημερινό (11/09, 18:15) αγώνα με τη Λαμία στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Επίσης, θέλουμε να ευχηθούμε στο γενικό διευθυντή της ΠΑΕ, Αγησίλαο Τουμαζάτο, καλό ξεκίνημα και καλή σταδιοδρομία στον ΑΡΗ, μετά την ανάληψη των νέων καθηκόντων του.

Καλή αρχή και καλή ποδοσφαιρική σεζόν, ΑΡΗ μας»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ