Ο πυρετός του super bowl

Ο πυρετός του super bowl

Η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό του super bowl έχει ξεκινήσει και οι ΗΠΑ κινούνται στους ρυθμούς της μεγάλης μάχης του NFL.

Ο τελικός του super bowl. Το μεγάλο τηλεοπτικό (και όχι μόνο αθλητικό) γεγονός της χρονιάς στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το ραντεβού των Philadelphia Eagles με τους New England Patriots είναι προγραμματισμένο για τις 5 Φεβρουαρίου, αλλά έχει ήδη ξεκινήσει ο ξεσηκωμός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο πυρετός που επικρατεί σε facebook, twitter και instagram αποδεικνύει γιατί ο συγκεκριμένος αγώνας συγκεντρώνει τα φώτα της δημοσιότητας, όχι μόνο στις ΗΠΑ αλλά σε πολλές χώρες του κόσμου. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι εταιρείες που θα θελήσουν να διαφημιστούν στην τηλεόραση στη διάρκεια του τελικού, είναι διατεθειμένες να δαπανήσουν τεράστια χρηματικά ποσά για είκοσι και τριάντα δευερόλεπτα.

Και δεν είναι φυσικά μόνο η τηλεοπτική αγορά, αλλά πλέον υπάρχει και το διαδίκτυο, εκεί που επίσης υπάρχει μια διαφημιστική πίτα εκατοντάδων εκατ. ευρώ. Η Μινεσότα περιμένει τους δύο μονομάχους.

 

FINAL: The @Patriots are going to the @SuperBowl! #SBLII pic.twitter.com/CuD4xd51iR

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ