Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Είπε ok λένε ο Γκαρσία για τον Φεράρι, λες και τον ρώτησε κανείς από τον ΠΑΟΚ...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟ10.gr

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης επτά νομοί της Ιαπωνίας με φόντο τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης μπήκαν ακόμη επτά μεγάλοι νομοί της Ιαπωνίας, για την καταπολέμηση του κορωνοϊού.

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης επτά νομοί της Ιαπωνίας με φόντο τους Ολυμπιακούς Αγώνες | to10.gr

Την αρχή είχε κάνει το Τόκιο, αλλά οι κυβερνήτες της Οζάκα του Κιότο κι άλλων μεγάλων νομών ζήτησαν από την κυβέρνηση να εκδώσει το κράτος έκτακτης ανάγκης, το οποίο δίνει στις τοπικές αρχές τη νομική βάση για να θέσουν περιορισμούς στις μετακινήσεις και τις επιχειρήσεις των κατοίκων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Ιαπωνία έχει καταγράψει περίπου 298.000 περιπτώσεις κορωνοϊού και 4.192 θανάτους μέχρι στιγμής, σύμφωνα με τον δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό οργανισμό NHK.
Το μεγάλο στοίχημα της Ιαπωνίας είναι να περιορίσει την εξάπλωση του κορωνοϊού για να μπορέσουν να γίνουν το καλοκαίρι οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Ο κόσμος της Ιαπωνίας είναι πολύ προβληματισμένος για το αν πρέπει να πραγματοποιηθεί η μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού.

Σε μια δημοσκόπηση του Σαββατοκύριακου, μόλις το 16% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι οι Αγώνες θα πρέπει να προχωρήσουν φέτος – μειώνοντας 11 ποσοστιαίες μονάδες από την προηγούμενη δημοσκόπηση τον περασμένο μήνα – ενώ το 77% θεώρησε ότι πρέπει να ακυρωθούν ή να αναβληθούν. Οι αγώνες έχουν οριστεί για τις 23 Ιουλίου με 8 Αυγούστου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από