Ολοκληρώνονται τα έργα ανακαίνισης στις εγκαταστάσεις της ΔΟΑ στην Αρχαία Ολυμπία

Ολοκληρώνονται τα έργα ανακαίνισης στις εγκαταστάσεις της ΔΟΑ στην Αρχαία Ολυμπία

Τα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων θα πραγματοποιηθούν την 17η Οκτωβρίου με την παρουσία της ΠτΔ κ. Κατερίνας Σακελλαροπούλου και του προέδρου της ΔΟΕ Τόμας Μπαχ.

Τις εγκαταστάσεις της ΔΟΑ στην Αρχαία Ολυμπία, επισκέφθηκε την περασμένη Δευτέρα 14/06/21) ο Αντιπρόεδρος της ΔΟΕ, Ser Miang Ng συνοδευόμενος από  τον Διευθυντή του τμήματος Corporate Events and Services της ΔΟΕ, Πάνο Τζιβανίδη και ο Πρόεδρος της ΔΟΑ Ισίδωρος Κούβελος, για την τελευταία επιθεώρηση των έργων ανακαίνισης των εγκαταστάσεων της ΔΟΑ, που ξεκίνησαν πριν ενάμιση χρόνο περίπου, με την οικονομική στήριξη της ΔΟΕ. 

Κατά τη διάρκεια της περιήγησης στον χώρο της Ακαδημίας, παρουσιάστηκαν τα έργα που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι στιγμής και αφορούν στην εκ βάθρων ανακαίνιση των δωματίων, του χώρου των εστιατορίων, των συνεδριακών αιθουσών, της βιβλιοθήκης και των αθλητικών εγκαταστάσεων. Μεταξύ των σημαντικών έργων που πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις της ΔΟΑ είναι η δημιουργία μονάδας φιλτραρίσματος και αφαλάτωσης του πόσιμου νερού, η ανακαίνιση του συστήματος αποχέτευσης, η δημιουργία συστήματος βιολογικού καθαρισμού και η πλήρης αναβάθμιση του εξωτερικού φωτισμού. 

Το αποτέλεσμα της ανακαίνισης που θα δώσει μια νέα πνοή στη ΔΟΑ, ικανοποίησαν απόλυτα τους εκπροσώπους της ΔΟΕ, οι οποίοι εκφράστηκαν με ιδιαίτερα  κολακευτικά σχόλια για την πρόοδο του μεγάλου αυτού project. 

Ήδη το μεγαλύτερο μέρος της ανακαίνισης έχει ολοκληρωθεί σύμφωνα με τις συμβατικές υποχρεώσεις και αναμένεται η τελική παράδοση του έργου να γίνει μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου. 

Τα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων θα πραγματοποιηθούν την 17η Οκτωβρίου με την παρουσία της ΠτΔ κ. Κατερίνας Σακελλαροπούλου και του προέδρου της ΔΟΕ Δρ. Thomas Bach.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ