Επίσημο: Χωρίς θεατές οι Ολυμπιακοί Αγώνες

Επίσημο: Χωρίς θεατές οι Ολυμπιακοί Αγώνες

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το CNN, οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα διεξαχθούν χωρίς την παρουσία θεατών.

Είναι πλέον επίσημο: οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Τόκιο θα διεξαχθούν χωρίς την παρουσία κόσμου στις εξέδρες, αφού ο κορωνοϊός έχει… επιστρέψει για τα καλά, η πόλη βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και υπήρξε κίνδυνος ακόμα και νέας ακύρωσης των Αγώνων, όπως συνέβη πέρσι το καλοκαίρι.

Τις τελευταίες μέρες στο Τόκιο επικρατεί μεγάλη ανησυχία, με τους διοργανωτές των Αγώνων να προχωρούν σε έκτακτα μέτρα προκειμένου να κυλήσουν όλα ομαλά και να μην υπάρχουν προβλήματα με τους αθλητές. Και τις τελευταίες ώρες ολοένα και περισσότερο φαινόταν ορατό το ενδεχόμενο να αποφασίσουν να μην ταξιδέψει κανείς στο Τόκιο. Με αποτέλεσμα μεγάλοι χορηγοί να ακυρώνουν τα περίπτερα και τις εκδηλώσεις που σκόπευαν να έχουν στην πόλη.

Τελικά, όπως μετέδωσαν πριν από λίγο το CNN και το Reuters υπάρχει ειλημμένη απόφαση από την πρόεδρο των Ολυμπιακών Αγώνων να μην βρεθούν θεατές στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αφού υπάρχει πολύ μεγάλος κίνδυνος ο κορωνοϊός να εξαπλωθεί παντού.

«Είναι μια πολύ δύσκολη απόφαση που έπρεπε να ληφθεί για το καλό των θεατών» ήταν τα λόγια του εκπροσώπου της ΔΟΕ, Τόμας Μπαχ, τη στιγμή που ο επικεφαλής της οργανωτικής επιτροπής, Σέικο Χασιμότο, σχολίασε σχετικά. «Είχαμε αναλάβει την ευθύνη από την πρώτη ημέρα που αναβλήθηκαν αγώνες το 2020. Θα στηρίξουμε οποιαδήποτε μέτρα για να εξασφαλίσουμε ασφαλείς Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες για τους Ιάπωνες πολίτες και όλους τους αθλητές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ