Μπουκοβίνας – «Γνωστή σε όλη την Ευρώπη η ΑΕΚ»

Μπουκοβίνας – «Γνωστή σε όλη την Ευρώπη η ΑΕΚ»

Με κολακευτικά λόγια μίλησε για την ΑΕΚ τερματοφύλακας της Ανόρθωσης Πέτρος Μπουκοβίνας, αναφερόμενος στο όνομα που έχει φτιάξει ως ομάδα η Ένωση

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην επίσημη σελίδα της Ερασιτεχνικής:

«Το παιχνίδι δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς η σκέψη μας είναι στον Χρήστο Κεδέρη. Ελπίζουμε να μην είναι κάτι σοβαρό. Δεν μπορέσαμε να χαρούμε αυτήν την ωραία εμφάνιση. Δεύτερο ματς σερί δώσαμε πολύ ενέργεια, κάτι που αλλάξαμε σε σχέση με χθες. Δεν μπορούμε να το χαρούμε τόσο. Ελπίζουμε να είναι καλά».

-Πέτρο πώς σου φαίνεται η επιστροφή σου στην Ελλάδα για την ΑΕΚ, μετά από χρόνια στο Λουξεμβούργο;

«Η ΑΕΚ πλέον είναι στην Ευρώπη γνωστή, με τις εμφανίσεις της τα τελευταία χρόνια. Όλη η Ευρώπη έχει ακούσει τη δουλειά που γίνεται και έχει μπει σε μια ευρωπαϊκή ελίτ. Δουλεύουμε σε ευρωπαϊκά πρότυπα».

-Θεωρείς ότι υπάρχει μεγάλο βάρος στην ομάδα μετά την κατάκτηση και του τρεμπλ την περασμένη σεζόν;

«Το νταμπλ στην Ελλάδα είναι ο μεγάλος στόχος μας. Το επίπεδο στην Ευρώπη έχει αλλάξει, δεν είναι ίδιο με το EHF European Cup. Έχουμε πει, όπως λέει και ο προπονητής, να ξεκινήσουμε από το μηδέν και να θέσουμε νέες βάσεις. Όσο δύσκολο να ανέβεις στην κορυφή, ακόμα πιο δύσκολο είναι να μείνεις εκεί. Αυτό είναι σε όλα τα αθλήματα, κανόνας. Προσπαθούμε να βάλουμε νέα πράγματα στο παιχνίδι μας. Ήρθε και ο Σοφιάνε, μας βοήθησε όσο μπορούσε σήμερα. Θα εγκλιματιστεί και το παιδί».

-Τέλος, ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις από τον οργανισμό της ΑΕΚ;

«Σχεδόν με όλο το σταφ έχω ξαναδουλέψει μαζί. Ήξερα τη δουλειά που γίνεται, ήταν όλα όπως τα περίμενα. Καθημερινή δουλειά και συνεχίζουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ