Με Σβιόντεκ η Σάκκαρη για μια θέση στον τελικό

Με Σβιόντεκ η Σάκκαρη για μια θέση στον τελικό

Η Μαρία Σάκκαρη στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει την Ίγκα Σβιόντεκ, Νο.6 της παγκόσμιας κατάταξης με στόχο μια θέση στον τελικό της Οστράβα.

Η Μαρία Σάκκαρη νωρίς το απόγευμα επικράτησε με 2-0 σετ της Τερέζα Μαρτίντσοβα και προκρίθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά που πραγματοποιείται στην Οστράβα.

Η Ελληνίδα τενίστρια στον ημιτελικό του Σαββάτου θα αντιμετωπίσει την Ίγκα Σβιόντεκ, Νο.6 της παγκόσμιας κατάταξης, η οποία ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της, καθώς επικράτησε με 2-0 (7-6, 6-2), έπειτα από μία ώρα και 40 λεπτά.

Η Μαρία Σάκκαρη και η Ίγκα Σβιόντεκ έχουν βρεθεί άλλη μια φορά αντιμέτωπες στο παρελθόν και πιο συγκεκριμένα τον περασμένο Ιούνιο στα προημιτελικά του Rolland Garros, με την Ελληνίδα αθλήτρια να επικρατεί 2-0 σετ (6-4, 6-4).

Μάλιστα μετά το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα στην Ίγκα Σβιόντεκ και την Έλενα Ριμπάκινα η Σβιόντεκ έκανε ένα σχόλιο για τον επικείμενο αγώνα με την Μαρία Σάκκαρη.

Η Ίγκα Σβιόντεκ δήλωσε ότι:

«Έχω χάσει ήδη μια φορά από τη Μαρία, θα παίξω χωρίς προσδοκίες. Η Σάκκαρη είναι μαχήτρια. Ξέρω τί λάθη έκανα και σκοπεύω να μην τα επαναλάβω αυτή τη φορά».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ