GP Βραζιλίας – Ο Μπότας πήρε την pole

GP Βραζιλίας – Ο Μπότας πήρε την pole

O Mπότας πήρε την pole position και θα εκκινήσει από την πρώτη θέση στον αγώνα της Βραζιλίας, ενώ ο Χάμιλτον κέρδισε 15 θέσεις.

Ο Βάλτερι Μπότας αυτή τη φορά στο sprint race του Ιντερλάγκος έκανε τρομερή εκκίνηση κράτησε πίσω του μαεστρικά τον Μαξ Φερστάπεν και πήρε την pole για την Κυριακή.

Πίσω από τον Φιλανδό θα εκκινήσει ο Μαξ Φερστάπεν, που έκανε κακή εκκίνηση, έχασε θέση στην αρχή από τον Σάινθ, όμως κατάφερε να πάρει την 2η θέση και τους δύο βαθμούς στη μάχη του πρωταθλήματος.

Στην τρίτη θέση θα βρίσκεται ο Κάρλος Σάινθ. Ο πιλότος της Ferrari ήταν εξαιρετικός στη Βραζιλία και με τρομερή οδήγηση έφερε τη Scuderia στις πρώτες τρεις θέσεις και να κρατήσει πίσω του τον έτερο πιλότο της Red Bull, Σέρχιο Πέρεθ, ενώ στην πέμπτη θέση βρίσκεται ο Νόρις.

Από την άλλη πλευρά ο παγκόσμιος πρωταθλητής, Λιούις Χάμιλτον, έκανε έναν φοβερό μίνι αγώνα 24ων γύρων και κατάφερε να ελαχιστοποιήσει τη ζημία της ποινής των πέντε θέσεων την Κυριακή μετά το υπέροχο για το δεδομένο ότι άρχισε από την τελευταία θέση θα ξεκινήσει 10ος στον αγώνα της Βραζιλίας.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ