Αφροδίτη Σκαφίδα – Από τους στίβους και το Survivor στην αγκαλιά του Πύρρου Δήμα

Αφροδίτη Σκαφίδα – Από τους στίβους και το Survivor στην αγκαλιά του Πύρρου Δήμα

Ποια είναι η 39χρονη πρώην αθλήτρια του επί κοντώ που τον τελευταίο καιρό έχει κλέψει την καρδιά του Ολυμπιονίκη της άρσης βαρών.

Ο Πύρρος Δήμας τέσσερα χρόνια μετά τον χαμό της γυναίκας του Αναστασίας φαίνεται πως είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στην προσωπική του ζωή. Πάντα διακριτικός και μετρημένος ο  Ολυμπιονίκης της άρσης βαρών βρέθηκε σε εκδήλωση και συνοδευόταν από την Αφροδίτη Σκαφίδα.

Μπορεί ο κόσμος του αθλητισμού να γνωρίζει την 39χρονη από την ενασχόλησή της με το άλμα επί κοντώ το τηλεοπτικό κοινό όμως τη γνώρισε από τη συμμετοχή της στο Survivor 3.


Ποια είναι η Αφροδίτη Σκαφίδα

Η Αφροδίτη Σκαφίδα είναι αθλήτρια του στίβου που αγωνίζεται με την ομάδα του Ολυμπιακού. Γεννήθηκε στις 20 Μαρτίου του 1982. Ασχολείται με το άλμα επί κοντώ, στο οποίο μάλιστα κατείχε και το πανελλήνιο ρεκόρ με ύψος 4,48μ που πέτυχε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου τον Ιούνιο του 2005 στην Αθήνα. Πανελλήνιο ρεκόρ με 4,55μ. σημείωσε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ γυναικών, κατά την τρίτη ημέρα του Πανελληνίου πρωταθλήματος στίβου στο ΟΑΚΑ.

Η Σκαφίδα υπερέβη πρώτα τα 4,50μ και στη συνέχεια τα 4.55μ για να καταρρίψει την προηγούμενη δική της κορυφαία επίδοση που ήταν 4,48μ από τις 11 Ιουνίου 2005 και πάλι στο Ολυμπιακό Στάδιο. Κατέχει την 4η θέση σε επίδοση στην Ευρώπη και την 9η στον κόσμο το 2008. Στις 30 Ιανουαρίου 2010 έθεσε νέο Πανελλήνιο ρεκόρ στην διάρκεια ημερίδας κλειστού στίβου περνώντας τα 4,41μ.

Afroditi_Skafida
skafida_0

 

Afroditi_Survivor

Από τον Φεβρουάριο μέχρι τον Ιούνιο του 2019 συμμετέιχε στο τηλεοπτικό ριάλιτι επιβίωσης Survivior στον Σκάι όπου διαγωνίζονταν με την ελληνική ομάδα, αλλά λίγους μήνες αργότερα άλλαξε ομάδα και πήγε στην άσπρη ομάδα. Κατάφερε να φτάσει στους τέσσερις φιναλίστ για την Ελλάδα, αλλά δεν κατάφερε να προκριθεί στον μεγάλο τελικό και τελικώς πήρε την 4η θέση.

Τι είχε πει η Αφροδίτη Σκαφίδα για το Survivor 4 και τη σχέση της με τον Ατζούν

Τον περασμένο Απρίλιο η όμορφη Αφροδίτη είχε μιλήσει στην εκπομπή «Pop Up» τόσο για τους παίκτες του Survivor 4 όσο και για τη στενή σχέση της με τον Ατζούν Ιλιτζαλί.


«Υπήρχαν παιδιά που προσπάθησαν να πάρουν χρήματα μαζί τους, αλλά η παραγωγή μας είχε ψάξει τα πράγματα. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Σάκης Κατσούλης με συμβουλεύτηκαν πριν να μπουν στο παιχνίδι. Ο Ασημακόπουλος με ρώτησε αν μπορεί να γυμνάζεται μέσα στο παιχνίδι και του είπα… ξέχνα το. Ο Σάκης έχει δείξει έναν διαφορετικό χαρακτήρα από αυτόν που έχω δει εγώ. Στο παιχνίδι είναι πιο άγριος και σκληρός, ενώ στη ζωή του δεν είναι έτσι», είπε η Αφροδίτη Σκαφίδα και ανέφερε: «Δεν ξέρω το λόγο που χώρισε με τη Μαριαλένα. Έχω ακούσει ότι χώρισαν άγρια και πιστεύω ότι ισχύει. Ο Σάκης δεν ήξερε ότι θα μπει στο Survivor. Πιστεύω ότι η παραγωγή είχε βάλει στο πρόγραμμα να βάλει χωριστά τη Μαριαλένα και τον Σάκη. Η Μαριαλένα είχε πει ότι “αν μπει ο Σάκης στο Survivor εγώ δεν θα μπω”. Η παραγωγή είπε στον Σάκη τελευταία στιγμή να μπει. Είπα στον Σάκη ότι θα μπει στη μπλε ομάδα γιατί η παραγωγή θέλει να φέρει ίντριγκα».H σχέση της με τον Ατζούν

Τέλος είχε μιλήσει και για τη γνωριμία της και τη σχέση με τον Ατζούν Ιλιτζαλί: «Έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση με τον Ατζούν Ιλιτζαλί, έχει πει και ο ίδιος ότι είμαι η αγαπημένη του παίκτρια και με έχει καλέσει και στην Τουρκία. Είχε στείλει το ιδιωτικό του αεροπλάνο να με πάρει και μέσα ήταν όλα χρυσά, έμεινα στη βίλα του. Είναι πάρα πολύ οικείος, σαν να είσαι με έναν φίλο σου».Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σχετικό απόσπασμα:

Ο Πύρρος Δήμας είναι ξανά ερωτευμένος

Ο Πύρρος Δήμας βρήκε ξανά το χαμόγελο και τη διάθεσή του καθώς τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατο της γυναίκας του Αναστασίας είναι ξανά ερωτευμένος. Σύμφωνα με την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή ο Πύρρος εδώ και λίγο καιρό έχει σχέση και η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά την ξέρουμε και την έχουμε δει στην τηλεόραση!

Ο λόγος για την πρώην παίκτρια του Survivor, την Αφροδίτη Σκαφιδά, η οποία συμμετείχε στον δεύτερο κύκλο του Survivor με την Κατερίνα Δαλάκα!

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ το ζευγάρι βρέθηκε σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Ιωάννα Σιαμπάνη. Τόσο ο Πύρρος Δήμας όσο και η Αφροδίτη Σκαφιδά δεν έκαναν καμία δήλωση για το συγκεκριμένο θέμα και δεν δείχνουν να ενοχλούνται από τα φλας των φωτογράφων, αφού ήξεραν ότι θα υπάρχουν κάμερες!

Δείτε βίντεο από την πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού

Τι είχε πει ο Πύρρος Δήμας για τη μάχη της γυναίκας του με τον καρκίνο

Ο Πύρρος Δήμας είχε βρεθεί στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» και είχε μιλήσει με δάκρυα στα μάτια για το τελευταίο διάστημα της γυναίκας του«Όλα έγιναν τόσο γρήγορα που δεν καταλάβαμε κιόλας. Τρέξαμε τόσο γρήγορα για να το αντιμετωπίσουμε που στο τέλος μαζευτήκαμε ξαφνικά στο σπίτι. Θυμάμαι όταν πήγαμε στο σπίτι μετά το χειρουργείο, σηκωνόταν το βράδυ, όταν κοιμόντουσαν τα παιδιά και έκλαιγε μόνη της. Την άφησα δυο, τρεις μέρες να το χωνέψει όλο αυτό. Κάποια στιγμή της λέω, «δεν γίνεται άλλο αυτό το πράγμα που κάνεις. Είναι κακό. Δεν βοηθάς τον εαυτό σου, δεν βοηθάς ούτε τα παιδιά ούτε και μένα». «Θα πεθάνω» μου λέει. «Και ‘γω θα βγω αύριο στους δρόμους και μπορεί να τρακάρω με μια νταλίκα και να πεθάνω. Κανείς δεν ξέρει πότε θα πεθάνει» απάντησα. Από εκείνη την ημέρα ήταν σε όλα μια μαχήτρια, έδωσε έναν αξιοπρεπέστατο αγώνα με τον καρκίνο. Δεν έχω λόγια».

Πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ