Xόρνερ – Παραμένει στη Red Bull μέχρι το 2026

Xόρνερ – Παραμένει στη Red Bull μέχρι το 2026

Η Red Bull Racing ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου με τον αγωνιστικό της διευθυντή της ομάδας Κρίστιαν Χόρνερ για ακόμη πέντε χρόνια.

Ο Κρίστιαν Χόρνερ συμφώνησε να επεκτείνει τη συνεργασία του με τη Red Bull Racing για ακόμα πέντε χρόνια μέχρι το 2026. Έτσι αυτό σημαίνει πως ο Βρετανός θα ξεπεράσει τα 20 χρόνια παρουσίας του στην αυστριακή ομάδα.

Υπό την ηγεσία του Χόρνερ η Red Bull Racing κατέκτησε τέσσερα Πρωταθληματα Κατασκευαστών (2010-2013) και είδε τους οδηγούς της να σηκώνουν πέντε φορές το Πρωτάθλημα Οδηγών με την πιο πρόσφατη την κατάκτηση του τίτλου από τον Μαξ Φερστάπεν στον αγώνα τελευταίο αγώνα της χρονιάς στο Άμπου Ντάμπι.

Μετά την κατάκτηση του τίτλου η Red Bull επιθυμεί να συνεχίσει με την ομάδα που έφερε αυτήν την επιτυχία και στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται η ανανέωση της συνεργασίας με τον Χόρνερ. Οι πληροφορίες μάλιστα λένε ότι έχουν ξεκινήσει ήδη συνομιλίες με τον Μαξ Φερστάπεν για πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του. Η τρέχουσα συμφωνία με τον Ολλανδό οδηγό λήγει στο τέλος του 2023, αλλά άπαντες στην ομάδα επιθυμούν την επέκταση της συνεργασίας τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ