Μαλακατές: «3.011 μέλη έχουν δικαίωμα ψήφου για τον Βοτανικό»

Μαλακατές: «3.011 μέλη έχουν δικαίωμα ψήφου για τον Βοτανικό»

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Παναγιώτης Μαλακατές, αναφέρθηκε στην ψηφοφορία για τη Διπλή Ανάπλαση.

Το όνειρο των οπαδών του Παναθηναϊκού μπαίνει σιγά σιγά στις… ράγες του. Μετά την ψήφιση των συμβάσεων από το Δήμο Αθηναίων, ήρθε η σειρά του προέδρου του Ερασιτέχνη, Παναγιώτη Μαλακατέ, να μιλήσει για την Διπλή Ανάπλαση.

Με προσωπική του δήλωση, έκανε γνωστό, πως στις 30 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η ψηφοφορία για τον Βοτανικό.

Ο Παναγιώτης Μαλακατές απηύθυνε έκκληση σε όλα τα μέλη να ανανεώσουν τη συνδρομή τους, υπογραμμίζοντας πως αυτήν τη στιγμή μόλις 3.011 μέλη έχουν δικαίωμα ψήφου.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του προέδρου του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Παναγιώτη Μαλακατέ, για την επικείμενη Γ.Σ. για τον Βοτανικό:

«Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 28 Μαρτίου και ώρα 18:00 θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαϊδης» (με είσοδο από τη Θύρα 10) για τα μέλη μας μόνο(με ή χωρίς δικαίωμα ψήφου), συζήτηση για τη Διπλή Ανάπλαση.

Αρχικά θα τοποθετηθεί η Διοίκηση του Παναθηναικού Α.Ο. και εν συνεχεία θα τοποθετηθούν όσοι το ζητήσουν και εγγραφούν στη σχετική λίστα ομιλητών έγκαιρα με mail που θα στείλουν στο [email protected] μέχρι τη Δευτέρα 28 Μαρτίου και ώρα 12:00

Παράκληση οι τοποθετήσεις να είναι το πολύ 5λεπτης διάρκειας. Εφ’όσον μέσα απο τις τοποθετήσεις των μελών τεθούν ερωτήματα προς τη Διοίκηση αυτά θα απαντηθούν συνολικά στο τέλος των τοποθετήσεων.

Η Γενική Συνέλευση ορίστηκε για την Τρίτη 29 Μαρτίου και ωρα 11: 00 στο κλειστό γήπεδο «Παύλος Γιαννακόπουλος» . Εφόσον δεν διαπιστωθεί απαρτία θα επαναληφθεί 24 ώρες μετά, σύμφωνα με το καταστατικό του Συλλόγου, την Τετάρτη 30 Μαρτίου και ώρα 11:00.

Μοναδικό θέμα της Γενικής Συνέλευσης θα είναι μυστική ψηφοφορία ΥΠΕΡ η ΚΑΤΑ της Διπλής Ανάπλασης, η οποία θα ξεκινήσει στις 12:00 και θα τελειώσει στις 19:00.

Διευκρινήσεις σχετικά με την επιστολική ψήφο που εφαρμόζεται φέτος για πρώτη φορά.

Δικαίωμα επιστολικής ψήφου έχουν όσα μέλη μας είναι ταμειακώς ενήμερα και έχουν συμπληρώσει ένα έτος από την αρχική ημερομηνία εγγραφής τους.

Η επιστολική ψήφος πρέπει να σταλεί με συστημένη επιστολή ή courier στο γραφείο του Προέδρου της Εφορευτικής Επιτροπής (το όνομα του οποίου και η διεύθυνσή του θα ανακοινωθούν αμέσως μόλις γίνει ο ορισμός της Εφορευτικής Επιτροπής από το Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών) εντός κλειστού φακέλου διαστάσεων 16,5cm x 11,5cm προκειμένου η ψήφος να είναι έγκυρη.

Ο φάκελος αυτός με το ψηφοδέλτιο πρέπει να τοποθετηθεί εντός μεγαλύτερου φακέλου (οιωνδήποτε διαστάσεων) μαζί με: α) αντίγραφο της ταυτοποίησης του μέλους που ψηφίζει (αστυνομική ταυτότητα, στρατιωτική/αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης, βιβλιάριο υγείας) και β) ΑΜΚΑ προκειμένου να ελεγχθεί αν είναι μέλος με δικαίωμα ψήφου.

Το ψηφοδέλτιο ΥΠΕΡ η ΚΑΤΑ της Διπλής Ανάπλασης θα αναρτηθεί την επόμενη εβδομάδα στην ιστοσελίδα μας και θα πρέπει να τυπωθεί σε σελίδα Α4 προκειμένου η ψήφος να είναι έγκυρη.

Κλείνοντας θέλω να σας ενημερώσω ο,τι τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή τα μέλη μας με δικαίωμα ψήφου ειναι 3.011.

Ο συνολικός αριθμος μελων που είναι εγγεγραμμένα και δυνητικά θα είχανε δικαίωμα ψήφου ειναι 17.872.

Είναι αυτονόητο ότι σε αυτή την ιστορική Γενική Συνέλευση είναι πολύ σημαντικό τα μέλη μας που θα λάβουν την απόφαση ΥΠΕΡ η ΚΑΤΑ να είναι οσο το δυνατόν περισσότερα και οιοδήποτε αποτέλεσμα να είναι αντιπροσωπευτικό του μεγέθους του μεγαλύτερου Συλλόγου της χώρας του Παναθηναϊκού μας.

Επισημαίνουμε ότι η κατάσταση των μελών με δικαίωμα ψήφου θα αναρτηθεί στη ιστοσελίδα μας, σύμφωνα με το καταστατικό μας και τον αθλητικό νόμο, δέκα πλήρεις ημερολογιακές ημέρες πριν την Γενική Συνέλευση δηλαδή, μέχρι και τις 18 Μαρτίου 2022.

Παρακαλούμε τα μέλη που έχουν οικονομικές εκκρεμότητες να τις τακτοποιήσουν μέχρι το ως άνω διάστημα, διαφορετικά δεν θα μπορέσουν να ψηφίσουν. Μπορούν να επικοινωνήσουν καθημερινά με το τμήμα μελών στο mail [email protected]. ή στο τηλέφωνο 2114117600.

Σας ευχαριστώ ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο. Τάκης Μαλακατές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ