Τηλεσυνάντηση του προεδρείου της ΕΦΟΕπΑ με το διοικητικό συμβούλιο του ΠΟΦΕπΑ

Τηλεσυνάντηση του προεδρείου της ΕΦΟΕπΑ με το διοικητικό συμβούλιο του ΠΟΦΕπΑ

Η φετινή αγωνιστική δράση για βετεράνους αθλητές της της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, όπως και για ανεξάρτητους, που δεν είχαν ποτέ αθλητικό δελτίο, εμπλουτίζεται με διοργανώσεις, που ενέταξε στο πρόγραμμά της η ελληνική ομοσπονδία του αθλήματος.

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα βετεράνων και το τουρνουά ανεξαρτήτων, επίσης πανελλαδικής εμβέλειας, που θα γίνουν ταυτόχρονα το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Απριλίου 2022 στην ομοσπονδιακή αίθουσα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, αποτελούν νέους αγώνες για την πολύ σημαντική αυτή «κοινότητα» του αθλήματος (δόθηκε και παράταση, μέχρι την προσεχή Κυριακή, στην προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής). Μεγαλώνοντας την γκάμα των αγώνων της η ΕΦΟΕπΑ θέλει να δώσει και από την πλευρά της νέα κίνητρα σε αυτούς τους ρομαντικούς φίλους του αθλήματος και σε καμιά περίπτωση δεν έρχεται ανταγωνιστικά ή για να επηρεάσει την προσπάθεια του Πανελληνίου Ομίλου Φίλων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, ο οποίος έχει αναπτύξει εντυπωσιακά τα τελευταία χρόνια τον χώρο των βετεράνων/ανεξαρτήτων. Προκειμένου να διευκρινιστούν όλα αυτά λοιπόν, έγινε σε πολύ καλό κλίμα το βράδυ της Τρίτης 29/3 τηλεσυνάντηση του προεδρείου της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. με το διοικητικό συμβούλιο του Π.Ο.Φ.Επ.Α., η οποία αποφασίστηκε από κοινού.

Ο πρόεδρος Κώστας Παπαγεωργίου και ο γενικός γραμματέας Γιάννης Κορδούτης εκπροσώπησαν τη διοίκηση της ομοσπονδίας στη συνάντηση και να σημειωθεί ότι πρόκειται για δύο πρώην πρωταθλητές Ελλάδας, οι οποίοι αγωνίζονται ως βετεράνοι στις διοργανώσεις του Π.Ο.Φ.Επ.Α. Ο Όμιλος εκπροσωπήθηκε βασικά από τον πρόεδρο Σταύρο Πλακαντωνάκη και τον γενικό γραμματέα Θεόδωρο Θεοδωρίδη, αλλά στη συζήτηση μετείχαν κι άλλα μέλη, καθώς εκείνη την ώρα υπήρχε διοικητικό συμβούλιο.

Εν όψει των πρωταθλημάτων της ΕΦΟΕπΑ το προεδρείο εξήγησε με απόλυτη σαφήνεια προς τον ΠΟΦΕπΑ ότι δεν έχει σκοπό να… μπει στα χωράφια του ή να επηρεάσει την απήχηση των δραστηριοτήτων του, ενώ ζήτησε και τη δική του στήριξη στη νέα πρωτοβουλία. Υπενθυμίζουμε ότι εκτός από τους αγώνες ομαδικού ο ΠΟΦΕπΑ οργανώνει κάθε χρόνο Πανελλήνιο πρωτάθλημα για βετεράνους και ανεξάρτητους. Η ομοσπονδία του αθλήματος και το σωματείο συμφώνησαν ότι «είμαστε όλοι στην ίδια πλευρά κι επιθυμούμε τη διάδοση του αθλήματος και την αύξηση όλων όσοι ασχολούνται με αυτό».

Αναφορικά με τη μικρή παράταση, που έδωσε η ΕΦΟΕπΑ για να δηλωθούν ενδιαφερόμενοι στα δικά της πρωταθλήματα βετεράνων και ανεξαρτήτων, θα είναι για τρεις ημέρες. Η προθεσμία έληγε την Πέμπτη 31 Μαρτίου και αποφασίστηκε να πάει μέχρι την Κυριακή 3 Απριλίου και για τις δύο κατηγορίες φυσικά. Θυμίζουμε ότι η πλατφόρμα για τις ηλεκτρονικές δηλώσεις συμμετοχής στην ομοσπονδία είναι στο λινκ http://www.ttscore.io/customer/24.

Ολόκληρο το ρεπορτάζ για το Πανελλήνιο βετεράνων και το όπεν ανεξαρτήτων της ΕΦΟΕπΑ μπορείτε να το ξαναδείτε στο λινκ http://www.httf.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=6480:panellinio-protathlima-veteranon-kai-open-aneksartiton-prokirykse-i-e-f-o-ep-a&catid=124&Itemid=7.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ