Κωπηλασία: Σε επαναληπτικό δύο ελληνικά πληρώματα

Κωπηλασία: Σε επαναληπτικό δύο ελληνικά πληρώματα

Δύο ελληνικά πληρώματα μέσω επαναληπτικού έχουν μια δεύτερη ευκαιρία να συνεχίσουν στο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κωπηλασίας.

Μια δεύτερη ευκαιρία για τη συνέχειά τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κωπηλασίας ανδρών/γυναικών που διεξάγεται στο Ρατσίτσε της Τσεχίας έχουν τα δύο ελληνικά πληρώματα που έκαναν σήμερα πρεμιέρα στη διοργάνωση. Οι Ευαγγελία Αναστασιάδου και Μιλένα Κοντού κατέκτησαν τη δεύτερη θέση στην 2η προκριματική σειρά του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών, στο ντεμπούτο τους σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Το νεανικό δίδυμο, τόσο σε ηλικία όσο και στο χρόνο που κωπηλατεί μαζί, ολοκλήρωσε την προσπάθειά του σε 7:06.91 και θα αγωνιστεί στον αυριανό (13:19) επαναληπτικό, αφού μόνο το πρώτο πλήρωμα, αυτό από τις ΗΠΑ με 6:57.60, πήρε την απευθείας πρόκριση για τα ημιτελικά.

Διαβάστε επίσης: Ο Αντετοκούνμπο, ο Ιτούδης και το πλάνο… 2024 της Εθνικής

Στο μεταξύ, οι Ευαγγελία Φράγκου και Στέλλα Νάτσιουλα έλαβαν μέρος στην 3η προκριματική σειρά του διπλού σκιφ και κατέλαβαν την 5η θέση με επίδοση 7:19.08. Έτσι το επίσης πολύ νέο πλήρωμα θα έχει ακόμη μια ευκαιρία να συνεχίσει στη διοργάνωση αγωνιζόμενο την Τετάρτη (13:00 ώρα Ελλάδας) στον επαναληπτικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει κι άλλη ελληνική συμμετοχή στο αυριανό (20/9) πρόγραμμα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Η δευτεραθλήτρια Ευρώπης, Ζωή Φίτσιου, μετέχει στον επαναληπτικό του σκιφ ελαφρών βαρών (11:54) και θα επιδιώξει να πάρει μια από τις πρώτες δύο θέσεις στην 1η σειρά, οι οποίες οδηγούν στον ημιτελικό της διοργάνωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ