Ελληνική συμμετοχή από αύριο στο WTT Contender της Σλοβενίας και το WTT Youth Contender της Ιταλίας

Ελληνική συμμετοχή από αύριο στο WTT Contender της Σλοβενίας και το WTT Youth Contender της Ιταλίας

Δύο τουρνουά διαφορετικών ηλικιακών επιπέδων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης γίνονται παράλληλα στην Ευρώπη αυτή τη βδομάδα

Δύο τουρνουά διαφορετικών ηλικιακών επιπέδων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης γίνονται παράλληλα στην Ευρώπη αυτή τη βδομάδα και θα έχουν έντονη ελληνική παρουσία. Στη Νόβα Γκόριτσα κατ’ αρχάς, διεξάγεται από τις 31 Οκτωβρίου έως τις 6 Νοεμβρίου το WTT Contender της Σλοβενίας όπου θα πάρουν μέρος 4 αθλητές της εθνικής μας ομάδας ανδρών.

Για την πόλη της Σλοβενίας αναχώρησαν την Κυριακή 30/10 ο Παναγιώτης Γκιώνης, ο Γιάννης Σγουρόπουλος, ο Γιώργος Κωνσταντινόπουλος και ο Γιώργος Σταματούρος μαζί με τον εθνικό ομοσπονδιακό προπονητή Κώστα Βατσακλή. Αρχίζουν όλοι την προσπάθειά τους από τα νοκ άουτ προκριματικά κι έχουν ως πρώτο στόχο την πρόκριση στο κυρίως ταμπλό του απλού. Σήμερα επίσης, άρχισε στο Λινιάνο το WTT Youth Contender της Ιταλίας.

Διαβάστε επίσης: Πέμπτος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ23 ο Κουγιουμτσίδης

Στο πρώτο κομμάτι του καθιερωμένου όπεν αγωνίζονται τα κορίτσια και από ελληνικής πλευράς μετέχει από αύριο Δευτέρα η Μαλαματένια Παπαδημητρίου στην κατηγορία Under 19. Στο διάστημα 3 με 5 Νοεμβρίου παίρνουν σειρά τα αγοριών κι εκεί θα βρεθούν ο 14χρονος Γιάννη Κούτρα, ο 13χρονος Κώστας Φάκαρος και οι 12χρονοι Γιάννης Κιοσελόγλου και Κωνσταντίνος Αλεξούδης.

Στο απλό ανδρών του σλοβένικου όπεν έχει σχηματιστεί προκριματικό ταμπλό των «64». Ο Παναγιώτης Γκιώνης, που επανεμφανίζεται σε διεθνές τουρνουά μετά από πολύ καιρό, έχει bye στον 1ο προκριματικό γύρο. Ακολούθως συναντά είτε τον Φιλανδό Άλεξ Ναούμι είτε τον Ιταλό Μιχάι Μπομποτσίκα.

Ο Γιάννης Σγουρόπουλος κληρώθηκε στον 1ο γύρο με τον Κροάτη Ιβόρ Μπαν. Πιο κάτω στο ταμπλό ο Γιώργος Κωνσταντινόπουλος αντιμετωπίζει τον Ιάπωνα Τζιν Τακούγια, ενώ ο Γιώργος Σταματούρος βρίσκει απέναντί του τον Σλοβάκο Λούμπομιρ Πίστεϊ.

Στο WTT Youth Contender της Ιταλίας έκαναν την αρχή οι κοπέλες την Κυριακή 30/10, όμως η κατηγορία της Μαλαματένιας Παπαδημητρίου αρχίζει αύριο Δευτέρα. Σε όπεν με μεγάλη συμμετοχή σχηματίστηκαν 20 προκριματικά γκρουπ στο Under 19 των κοριτσιών και η πρωταθλήτρια Ελλάδας της κατηγορίας βρέθηκε στο 16ο γκρουπ. Αντιμετωπίζει την Κονγκ Τς Λαμ από το Χονγκ Κονγκ (επικεφαλής) και τη Σουμπανκρίτα Ντάτα από την Ινδία και διεκδικεί μία από τις δύο πρώτες θέσεις, που οδηγούν στο ταμπλό.

Το Youth Contender στο Λινιάνο αφορά μόνο στο απλό και οι κληρώσεις για τις ηλικιακές κατηγορίες των αγοριών θα γίνουν αργότερα μέσα στην εβδομάδα. Με τους τρεις αθλητές του Ποσειδώνα, τον Κούτρα, τον Κιοσελόγλου και τον Φάκαρο θα πάει στη γειτονική χώρα ο προπονητής του σωματείου Χρήστος Τσαρσιταλίδης, ενώ τον Αλεξούδη, αθλητή της Φιλίας Ορεστιάδας, θα κοουτσάρει ο Εμμανουήλ Αλαρούπι από το τεχνικό τιμ του ΑΣΕΑ Καβάλας. Η Παπαδημητρίου θ’ αγωνιστεί χωρίς προπονητή σε αυτό το τουρνουά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ