Με ήττα συνέχισε στο Τσάμπιονς Λιγκ η Ενεμπόν του Σγουρόπουλου

Με ήττα συνέχισε στο Τσάμπιονς Λιγκ η Ενεμπόν του Σγουρόπουλου

Τον δεύτερο αγώνα της για το στάδιο 2 του Τσάμπιονς Λιγκ επιτραπέζιας αντισφαίρισης ανδρών έδωσε το βράδυ του Σαββάτου 19/11 η Ενεμπόν του Γιάννη Σγουρόπουλου.

Τον δεύτερο αγώνα της για το στάδιο 2 του Τσάμπιονς Λιγκ επιτραπέζιας αντισφαίρισης ανδρών έδωσε το βράδυ του Σαββάτου 19/11 η Ενεμπόν του Γιάννη Σγουρόπουλου. Το γαλλικό κλαμπ αντιμετώπισε τη Μιλχάουζεν στη Γερμανία,  δημιούργησε τις προϋποθέσεις για πολύτιμη, από κάθε άποψη, νίκη, αλλά στο τέλος λύγισε με 3-1. Έπειτα από 2 ματς στο γκρουπ Β έχει 1 νίκη και 1 ήττα, διατηρεί τις ελπίδες της για την πρωτιά και την πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού, αλλά στη χειρότερη περίπτωση είναι πολύ κοντά στο να εξασφαλίσει τουλάχιστον τη 2η θέση. Ο Ελευσίνιος άσος έχασε οριακά το δικό του παιχνίδι από τη θέση 3 της ομάδας του. Πολύ γρήγορα έρχεται η κρίσιμη αναμέτρηση με τη Μιλχάουζεν για τον 2ο γύρο, συγκεκριμένα την προσεχή Τρίτη 18/11 στη Γαλλία. Τα τελευταίο ματς στο γκρουπ Β είναι στις 18/12 με αντίπαλο την αυστριακή Βελς, επίσης εντός έδρας, αν η Ενεμπόν φτάσει στην κορυφή θα περάσει στην 8άδα του Τσάμπιονς Λιγκ, αν καταταγεί 2η θα συνεχίσει στο τελικό ταμπλό του Europe Cup κι αν μείνει 3η σταματά το φετινό ευρωπαϊκό της ταξίδι.

Διαβάστε επίσης: Άθλος Ορεστιάδας – Παναθηναϊκός 2-3: Οι νεοφώτιστοι μετά τον Ολυμπιακό έκοψαν βαθμό και από τους «πράσινους»

Η Μιλχάουζεν είχε απόψε τη συμπαράσταση εκατοντάδων φίλων της. Παρέταξε τον Γερμανό Μένγκελ, τον Ρουμάνο Ιονέσκου και τον Αυστριακό Χάμπεσον. Ο Μένγκελ μετατράπηκε σε οδηγό για τη μεγάλη νίκη, καθώς σημείωσε 2 πολύ δύσκολες νίκες. Ο Σγουρόπουλος αντιμετώπισε στο τρίτο στη σειρά παιχνίδι τον Ντάνιελ Χάμπεσον, πρώην πρωταθλητή Ευρώπης στο ομαδικό και το διπλό ανδρών. Είχε απόδοση υψηλών προδιαγραφών, προηγήθηκε με 2-1 σετ και 7-5 στους πόντους στο 4ο σετ. Η συνέχεια όμως άνηκε στον πολύπειρο Αυστριακό, ο οποίος ισοφάρισε και στο νέο σύστημα για το 5ο σετ επικράτησε με 6-1.

Αναλυτικά η εξέλιξη του αγώνα Μιλχάουζεν-Ενεμπόν 3-1:

Στέφαν Μένγκελ-Άντερς Λιντ 3-1 (11-4, 11-9, 13-15, 11-9)

Οβίντιου Ιονέσκου-Κρίστιαν Κάρλσον 0-3 (7-11, 6-11, 8-11)

Ντάνιελ Χάμπεσον-Γιάννης Σγουρόπουλος 3-2 (11-8, 5-11, 7-11, 11-8, 6-1)

Μένγκελ-Κάρλσον 3-2 (3-11, 14-12, 11-9, 9-11, 6-2)

Πριν από 3 μέρες στο μεταξύ, η Ενεμπόν γνώρισε την πρώτη ήττα της για τη γαλλική λίγκα. Παίζοντας με την ίδια τριάδα, που παρέταξε το Σάββατο στο Τσάμπιονς Λιγκ, κάμφθηκε με 3-0 εκτός έδρας από τη Λα Ρομάν, σε ματς για τη 2η αγωνιστική. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 4η θέση με 9 βαθμούς ύστερα από 4 αγώνες. Ο 4 φορές πρωταθλητής Ευρώπης των νεαρών κατηγοριών έχασε από τον αθλητή κινεζικής καταγωγής Τσεν Τιανγιουάν με 3-0 σετ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ