Ολοκληρώθηκαν οι δράσεις του Sport & Diabetes στην Κροατία!

Ολοκληρώθηκαν οι δράσεις του Sport & Diabetes στην Κροατία!

Τις δράσεις του προγράμματος Sport & Diabetes, για την κοινωνική ενσωμάτωση ατόμων με Διαβήτη μέσω του αθλητισμού, συνέχισε ο Ολυμπιακός στην Κροατία.

Τις δράσεις του προγράμματος Sport & Diabetes, για την κοινωνική ενσωμάτωση ατόμων με Διαβήτη μέσω του αθλητισμού, συνέχισε ο Ολυμπιακός στην Κροατία. Από την Πέμπτη 24/11, έως τη Δευτέρα 28/11, ο Θρύλος έδωσε το «παρών» στο Σπλιτ, εκεί όπου παιδιά, προπονητές και φυσικοθεραπευτές, από πέντε διαφορετικές χώρες, έλαβαν μέρος σε αθλητικές δραστηριότητες, ενημερωτικές ημερίδες και εκπαιδευτικά συνέδρια, για το πως ο αθλητισμός μπορεί να βοηθήσει στην σωστή διαχείριση του διαβήτη.

Το κύριο νόημα του προγράμματος και των δράσεων, που πραγματοποιήθηκαν στο Σπλιτ της Κροατίας, προάγουν τη σημασία του αθλητισμού και το πως μπορεί να βελτιώσει την υγεία, τη φυσική κατάσταση, την ψυχολογική ευεξία, καθώς και την κοινωνικότητα του αθλητή με διαβήτη.

Διαβάστε επίσης: Ναδάλ: «Δεν ξέρω αν είμαι ο GOAT του τένις αλλά δεν το σκέφτομαι»

Εάν ο αθλητής προσέχει την υγεία του, τότε παρόλο που μπορεί να είναι διαβητικός, είναι δυνατό να συμμετέχει σε πολλά αθλήματα. Τα περισσότερα από αυτά τα άτομα έχουν ένα ισχυρό κίνητρο, για να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις ικανότητές τους. Έτσι, μέσα από ένα σωστό πλάνο διαχείρισης της κατάστασής τους, όπως αυτό παρουσιάζεται από τον Διεθνή Ομοσπονδία ατόμων με Διαβήτη και τους έμπειρους προπονητές των ομάδων του προγράμματος (Ολυμπιακός, Μπάγερ Λεβερκούζεν, Λάτσιο, Χασκ Μλάντοστ, Βίνερ) μπορεί αυτό να αποτελέσει σημαντικό εργαλείο, για να τους βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ