Ναδάλ: «Δεν ξέρω αν είμαι ο GOAT του τένις αλλά δεν το σκέφτομαι»

Ναδάλ: «Δεν ξέρω αν είμαι ο GOAT του τένις αλλά δεν το σκέφτομαι»

Για ακόμα μια φορά ο Ράφα Ναδάλ έδειξε στο κοινό του τένις πόσο ταπεινός και προσγειωμένος είναι.

Ο Ράφα Ναδάλ εδώ και 20 χρόνια αποδεικνύει τη κλάση του στα κόρτ παρά τον κόσμο του τένις που είναι διασπασμένος σε φίλους και εχθρούς του Ισπανού τενίστα.

Ο σχεδόν μόνιμος νικητής του Roland Garros απάντησε σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν πιστεύει ότι είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών και έδειξε εξαιρετικά ταπεινός και προσγειωμένος.

Διαβάστε επίσης: Τι λένε στη Γαλλία για Εμπουκού και Ολυμπιακό (vids)

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ειλικρινά, δεν ξέρω αν είμαι ο καλύτερος στην ιστορία ή όχι αλλά δεν το σκέφτομαι. Νομίζω ότι είναι κάτι που περνά στο background μας. Πιστεύω πως με όλους τους άλλους παίκτες έχουμε καταφέρει να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας και με αυτή την έννοια η αθλητική μας κληρονομιά είναι αυτή που είναι. Και θα δούμε τι ακριβώς είναι όταν θα τελειώσω την καριέρα μου.

Για εμένα, η σημαντική κληρονομιά είναι ότι όλοι οι άνθρωποι που έχουν ζήσει μαζί μου όλα αυτά τα 20 χρόνια της καριέρας μου έχουν μία καλή, ανθρώπινη ανάμνηση από εμένα.

Στην τελική τα προσωπικά θέματα, η εκπαίδευση, ο σεβασμός και η προσοχή με την οποία συμπεριφέρεσαι στους ανθρώπους βρίσκονται πάνω από τα επαγγελματικά ζητήματα γιατί στο τέλος αυτό είναι που μένει στο πέρασμα του χρόνου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ