Η Μοράφσκι Κρουμλόφ από την Τσεχία αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα προημιτελικά του Europe Cup γυναικών

Η Μοράφσκι Κρουμλόφ από την Τσεχία αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα προημιτελικά του Europe Cup γυναικών

Νέα είδηση με ελληνικό ενδιαφέρον από την ευρωπαϊκή σκηνή της επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Νέα είδηση με ελληνικό ενδιαφέρον από την ευρωπαϊκή σκηνή της επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Το βράδυ της Δευτέρας 05/12 ολοκληρώθηκε το στάδιο 2 στο Τσάμπιονς Λιγκ γυναικών, οριστικά στην 3η θέση του 4ου γκρουπ περιορίστηκε η Μοράφσκι Κρουμλόφ κι αυτή θα είναι αντίπαλος του Παναθηναϊκού ΑΟ στα προημιτελικά του Europe Cup. Σύμφωνα με το σύστημα της Ευρωπαϊκής Ένωσης του αθλήματος (ETTU) στις γυναίκες οι δύο πρώτες ομάδες από τα γκρουπ του Τσάμπιονς Λιγκ προκρίνονται στην τελική 8άδα, ενώ οι 3ες μετακινούνται στο 2ο τη τάξει Ευρωπαϊκό διασυλλογικό Κύπελλο. Η ομάδα της Τσεχίας έδωσε το 4ο και τελευταίο ματς με τη γαλλική Σεν Κουεντέν, έχασε με 3-0 και βρέθηκε ουραγός στο γκρουπ, χωρίς νίκη. Θα πάει τώρα στο πάνω μέρος του ταμπλό του Europe Cup κι εκεί την περιμένει ο Παναθηναϊκός, που πρόσφατα πήρε την τιμητική πρόκριση στα προημιτελικά. Στη διοργάνωση συνεχίζουν, σε νοκ άουτ παιχνίδια, 4 ομάδες από τα ισάριθμα γκρουπ του Τσάμπιονς Λιγκ και οι 4 καλύτερες από τα προηγούμενα στάδιο του Europe Cup.

Διαβάστε επίσης: Υποψηφιότητα της ΕΦΟΕπΑ στην ETTU για διεθνές τουρνουά U13 και U15 τον Οκτώβριο του 2023 στο Λουτράκι

Μετά τη φάση των «16» είναι διπλοί και οι αγώνες της 8άδας κι έχουν οριστεί από την ETTU για τα μέσα Δεκεμβρίου. Ήδη οι υπεύθυνοι του Παναθηναϊκού και της Μοράφσκι συνεννοήθηκαν να γίνουν στην Τσεχία και οι δύο αγώνες, κάτι που διευκολύνει και το πρόγραμμα της ελληνικής ομάδας. Κανόνισαν να δώσουν διαδοχικά τα ματς την Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17 του μήνα.

Πρέπει να σημειωθεί ότι νικήτρια στο 4ο γκρουπ αναδείχτηκε η Λιντς AG Φρόσμπεργκ, που έχει και στο ευρωπαϊκό ρόστερ της τη Μαλαματένια Παπαδημητρίου. Μάλιστα, στο τέλος της εβδομάδας, στην καθοριστική εντός έδρας νίκη της με 3-0 (και την ανατροπή παράλληλα σε σχέση με την ήττα στη Γαλλία) απέναντι στη Σεν Κουεντέν η πρωταθλήτρια Ελλάδας του απλού νεανίδων συμπεριλήφθηκε στην 4άδα της «αποστολής» ζώντας μία ακόμα πολύτιμη εμπειρία. Η Λιντς, που ήταν και 1ο φαβορί του 4ου γκρουπ αγωνίστηκε με την αυστριακή Σοφία Πολκάνοβα, τη Σουτασίνι Σαβετεμπούτ από την Ταϊλάνδη και τη Μαργαρίτα Μπαλτουσίτε από τη Λευκορωσία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ