MARKOPOULO PARK: Συναρπαστικές αφίξεις και πολλοί νικητές στην 5η συγκέντρωση της χρονιάς

MARKOPOULO PARK: Συναρπαστικές αφίξεις και πολλοί νικητές στην 5η συγκέντρωση της χρονιάς

Την Τρίτη 31 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε, εκτάκτως, η 5η ιπποδρομιακή συγκέντρωση της χρονιάς στις εγκαταστάσεις του Markopoulo Park προσφέροντας εξαιρετικό θέαμα, εντυπωσιακές αφίξεις και πολλούς νικητές στο ΣΚΟΡ 6 και το ΣΚΟΡ 3.

Εντυπωσιακή άφιξη στην 7η ιπποδρομία

Το πρόγραμμα έκλεισε εντυπωσιακά με μία συναρπαστική άφιξη στην 7η ιπποδρομία. Ο 4ετής ΕΝΚΙΝΤΕΛ (GB) επικράτησε των αντιπάλων του με διαφορά μικρότερη του ενός μήκους πραγματοποιώντας δυνατό φίνις στην κούρσα που διεξήχθη στην απόσταση των 1400 μέτρων. Ο εκπρόσωπος της Runser Caroline ακολούθησε τον όμιλο από την 5η θέση και εξαπέλυσε την επίθεση του στα τελευταία 200 μέτρα. Ο ΕΝΚΙΝΤΕΛ (GB) προπονείται από τον Σταύρο Αγγελόπουλο και στην 3η νίκη της καριέρας του τον οδήγησε ο αναβάτης Νίκος Μιχαηλίδης.

Δείτε το βίντεο:

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ 7η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ 31/01/2023 ΝΙΚΗΤΗΣ: ΕΝΚΙΝΤΕΛ (GR) – YouTube

Για τον προπονητή Σταύρο Αγγελόπουλο αυτή ήταν η 2η νίκη της ημέρας καθώς νωρίτερα είχε επικρατήσει ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ (GR) στην 4η ιπποδρομία.

Επιστροφή με νίκη για τον ΔΟΝ ΝΙΚΟΛΑΟ

Νωρίτερα, στην 3η ιπποδρομία ο 4ετης ΔΟΝ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (GR) επέστρεψε δυναμικά στην ενεργό δράση ύστερα από αποχή 4 μηνών και χάρισε την νίκη στην ιδιοκτησία των Σταύλων Ippotrust αλλά και στην προπονήτριά του Ειρήνη Κεράτσα. Στην χθεσινή του νίκη τον οδήγησε ο αναβάτης Εντιόν Τσέλα.

Στο χθεσινό πρόγραμμα από μία νίκη σημείωσαν οι προπονητές Ιγνάτιος Θεολόγου, Χρήστος Σταύρου, Ειρήνη Κεράτσα, Παναγιώτης Κάσσης και Χάρης Χαραλάμπους.

Επτά διαφορετικοί αναβάτες πήραν τις νίκες

Από πλευράς αναβατών τις επτά ιπποδρομίες μοιράστηκαν επτά διαφορετικοί αναβάτες! Ο λόγος για τους Δημήτρη Δρόσο, Παναγιώτη Δημητσάνη, Εντιόν Τσέλα, Γιώργο Μερσινιά, Κώστα Μαστοράκη, Κωνσταντίνο Καποδίστρια και Νίκο Μιχαηλίδη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ